TheHunter CotW

TheHunter CotW

Aš negaliu atsigrožėt šitu žaidimu. Kažkokia nedidelė studija nušluostė nosį visokiem AAA žaidimam su tokia grafika Cha cha Norėtusi kokio rpg ant šito engine. Išėjo naujas DLC - medved taiga Cha cha Snieguotas mapas, kaina tik 10€. Dabar vyksta halloween eventas su 3 special achievementais. Kiekvienam mape po vieną questą duoda.

A cia ka darai, medzioji?

Nėra jie tokie nežinomi. Kaip suprantu, engine’ą tobuliną dar nuo just cause laikų. O būtent šitas žaidimas kaip suprantu Just Cause 2 varikliuką naudoja.

Developer - expansive world. Nemanau, kad žinomi Cha chaPublisheris avalanche studios kažkur girdėtas. Avalanche apex engine čia. Jo patobulintas just cause 2, po to jc3 ir mad max ėjo ant naujesnio ir čia dar naujesnis. Aš maniau witcher 3 žolė gražiai padaryta, bet čia dar gražiau. Vėjo sukeltas žolės lingavimas nerealiai atrodo kai iš tolo į pievą žiūri. Taip pat lieka tavo pėdsakai žolėjė ir kokiuose kukurūzų laukuose. Išbandysiu šiandien medved taiga, pažėsiu kas ten gero. Aj sumaišiau DLC 8€, ten DLC bundle 9€ gavos Cha cha Nepatinka man jų DLC politika, kai už šūdus lupa pinigus, bet kai mapas už tiek tai liuks. Allure nu kaip ir iš pavadino aišku Cha cha

Is pradziu pasirode The Hunter Cow, tai galvoju wtf Cha cha

Nu medved taiga irgi gražus mapas. Vėjui papūtus sniegą nuo apsnigtų medžių nupučia, gerai atrodo. Ir šiaip toks visai kitoks atrodo, kai sniegas visur. Pamiršti kartais ką tu ten iš vis darai ir fotkini tiesiog kraštovaizdį Cha cha Yra žaidime in-game fotikas.

Taip pagalvojau, gal visai nieko būtų tokį su oculus pažaisti ane? Šypsena

Aš nelabai įsivaizduoju tokius žaidimus su VR. Kaip šaudymas veikia? Pelė atskirai nuo judesio veikia ar kaip? Kažkaip man su VR tik racing/driving ir flight simai atrodo įdomu būtų.

tikroviska virtuali realibe Taip Kietas Gerai