The witcher 3
Saulė leidžias
Kas atsitiko su pasteliniais medziais? Kazkaip GTA V saulelydis ir tekis atrodo daug ispudingiau
Nesiginčysiu, vis dėl to kūrėjai pripažino, kad dėl konsolių teko grafika suprastint Bet žaidimas vistiek atrodo pukiai jau nekalbant apie aukščiausio lygtio gameplay
na lengva kaltinti konsoles, kai uz nugaros nvidia stovi
*****os consoles, kad jos nusprogtu, dragina atgal zaidimus, ir mes normalios grafikos negaunam
Prie ko čia nvidia, kai patys devai po išleidimo pasakė, kad dėl konsolių buvo nuspręsta atsisakyt kelių grafikos efektų. Nes jie tik konsolių dėka gavo tokį finansavimą. Kitaip vėl būtų buvęs koridorinis rpg be miestų. Na o dabar matom, kad net downgradintą grafiką konsolės vos patempia ant 900p 20-30fps Gal kai AMD išmoks driverius daryt, tai nebereiks nvidios dėl visko kaltint
Kushliau, issiaiskink pirmiausia situacija, poto nesamones is subines snekek o kiek tavo super duper kompiuteris patempia? 30-35fps. ot upgrade’as. PC master race ble. Butumet vapse ant 10fps lose jei nebutu numete grafikos zemiau. O siaip konsoles cia visikai ne prie ko. PC zaidimas buvo nustumtas nuo praeitu metu i siuos. Per paskutinius menesius tik Gameworks buvo prideti. Dabar turi 64x tesselation plaukuose, kurie dar filtruojasi per 8x AA. Tai cia konsoles kaltos del to? Pasiskaityk paskutinio patcho detales: vienas is ‘uzpatchintu’ dalyku yra nuemimas to 8x filtravimo plaukams. 64x tesselation pries 16x visiskai nesiskiria. O kaip 500svaru vertes gtx780Ti zmonems veikia? Puikiai? Nelabai, irgi konsoles kaltos? ar AMD driveriai? geforce forumuose pilna temu, kuriose zmones skundziasi, kad naujausi draiveriai arba lauzia kompa ant 7 serijos kortu arba nasumas nukrites belekiek. Isirasius senesnius draiverius vel viskas normaliai. Kaip Allure ir sake, nVidia nori prastumti savo naujausias kortas, o jus durniukai (likes 95% rinkos) kankinkites ir zaiskit ant 30fps ant savo pc master race kompu. Ble sika ant galvos ir toliau visi sau sypsodamiesi perka zaidimus.
Aš sakau kaip iš tikro yra, o ne kažkokius faktus iš subinės Buvo atsisakyta kai kurių efektų dėl konsolių. Nvidios 7xx plokštėm bus updeitas dar. Kad bando prastumt aš nesiginčyju, man px kažkaip. AMD ne geresni. Visi jie bando savo produktą prastumt it uždirbt kiek galima daugiau. Aš AMD pirkt nesiruošiu, matau kokie laimingi radeonų turėtojai Dėl pcars irgi verkia, nors ten jokio nvidia gameworks nėra net.
Tai kad pas ji man rodos apie 50-60fps tempia su worksais visais…anyway, del to kortu prastumimo, as kazkur skaiciau, kad Witcheris geriau veikia and Maxvelio kartos vga…imestas linkas su fps limitais prideda pamastymo, kad norima sumenkinti senesnes kartos vga tik biski juokingu budu…ale neves vistgiek jos, tai idesim fps limita…seip near taip blogai su tas fps, jei neesi maximalistas ir turi mid-high end korta kaip kad gtx 970, gali normaliai sita zaidima losti, man asmeniskai geriau downgradinta grafika, negu maziau fps, nes itariu kad as su savo 760 jei butu palikta grafika tetureciau 10-20fps max o consoles bet kokiu atveju dabar jei ir nera stabdis, tai geriau tikrai nieko neprideda, kai bet kuris mid-high end kompas jas deda…
Limitai yra presetam uždėti, tai logiška, kad silpnesnėm VGA uždėta 30fps. Nepatinka nusiimi, gi prieš akis options galima rinktis fps 30, 60 ir unlimited. Ar rankos nukris, kad graphics options pasikeisi biški? Kitaip sakant bandymas prisikabint prie nieko. Kas mėgaujasi žaidimu, o kas kabinėjasi prie prastos optimizacijos, gi išsijungi tuos plaukus ir viskas, nėra gi tai kažkoks būtinas dalykas, aš net ne visada pastebiu tuos plaukus. Ble geriau džiaukitės, kad tokius kokybišksu žaidimus dar kuria
Optmizacija bent jau man px, nereikia noreti auksciau bambos issokti, koki kompa turi, tiek ir fps gauni, logiska… vat naujos kartos vga stumimas zaidejams, cia man nelabai patinka tokie dalykai, tiksliau prisidengimas tuo, kad varikliukas geriausiai veikia su paskutines kartos nvidios vga…sitoj vietoj man labiausiai patinka blizzas - bene vienintelis didelis zaidimu leidejas, kuris iki siol dar nepamirso zmoniu su senesniais pc, o ne veda viska link to, kad isejus naujam hitui pirkti nauja vga iskarto
Nu optimizacija irgi reikalauja lėšų. Kokie rockstarai turi neribotą biudžetą, tai ir padarė gerą optimizaciją. Kad aš pamenu, kai turėjau anksčiau 660gt, 760gt, po to gtx460, visada buvau per pora kartų atsilikęs ir kai išeidavo kokie driveriai nauji jie man nieko nepadėdavo. Tai man rodos visą laiką taip buvo, o ne tik dabar. Kažkur skaičiau, tik nepamenu dabar kur, kad nvidia ruošia driverius tom 7 serijos VGA specialiai witcheriui. O šiaip logiška, kad pirmiausia žiūri naujesnes VGA. Aišku nesakau, kad geras poelgis. Kad dėl daug dabartinių žaidimų verkiančių yra. NBA pvz. kiek laukė visi, o išėjus pradėjo verkt. WWE irgi ant PC norėjo visi, išėjo - vėl tas pats.
Dėl visko kaltas pdflų klanas.
Ir Illuminati
O ar kas paklausė ko nori mergaitė? O jei rimtai mažiau verkt reikia, žmonės su GTX760 žaidžia, tai manau ok viskas čia yra Žiūriu, akd sunkiausia prie nekkers ir drowners kautis. ble kaip jie šokinėja ir kai užpuola ~5, tai neįmanoma nieko padaryt, reik bėgt ir po vieną bandyt prisiviliot.
Px tie drowneriai, ispimpink Queen zenkla, ir visi atsoks I sonus, kai kirs tau + dmg gaus, po keliu tokiu ataku visi negyvi bus
Kad nėra net laiko tarpo castint tą ženklą Sakau reikia atsitraukt, tada jie grįžta į savo vietą ir tada vėl pribėgi ir vėl pabėgi ir t.t.
As tai rollinu atgal, castinu zenkla, td rolinu I prieki, jei pasiseka jie nepataiko I mane kuri laika, kol as kapoju, kai pataiko vienas, visi atsoka I sonus, gauna dmg, as roll atgal, vel castinu, ir vel I prieki nekenciu to alt ir I sonus judesio, ziauriai pirstas nelinksta I ta puse, reikes turbot bindus ant peles sumesti…
Controllerį įsigyk ir nebus problemos