The witcher 2

The witcher 2

Pradėjau žaist, viskas patinka išskyrus kovos sistemą. Arba aš nemoku arba ji iš tikrūjų durna kažkokia. Kol prieš vieną priešą tol gerai, bet kai reikia prieš kelis, tai neįmanoma su kardu, reikia pirmyn atgal/ratais lakstyt ir degint juos.

Artojas dievorezime irgi rašė, kad niekaip nepripranta prie kovos sistemos

o tai taktika gal kokia yra? Ar tiesiog taip bukai ir žaist visą žaidimą lakstant nuo priešų ir nesinaudojant kardu? Nekaltas Dabar tam pirmam mieste praeinant prisikabino ten trys bomželiai kažkokie nu ir niekaip neina jų nukalt.

Blokuoji smugius su r ir kerti atgal (counter attack) Is sword medzio bus veliau skilas ta. Nera sunku gi pries tris. As visad is aard skill kertu 1 ir 2 ir 3 pasiimu pakapot. Daznai beto is aard gi stun gauna tada jau instant kill buna

na kovos sistema ir mane biski uzknisus buvo, tenka labai daug kulversciu daryti, kad galetum kovoti prie daugiau negu 2 mobus, tai po to pradejau naudoti isvien stunus prie ssilpnus ir fire trap pries stipresnius, tai lyg ir normaliai buvo, bet pasigedau pirmojo witcherio kovos stiliu, ten berods trys ju buvo, o cia kad ir ta sword medi istobulini vistiek tik ant pacio galo pasireiskia viskas kovos grozis, as manr irgi stipriai nuvyle, istobulinau chara iki galo, smagu pasidare kaip vijurkui suktis tarp priesu, bac ir baigesi geimas Liūdnas ir dar atkreipk demesi su kokiu kardu musiesi, as budavo nepastebejas naudoju silver ant zmoniu ir atvirksciai tai ojojoj kokia ilga kova buna Cha cha

Elven > blokavimas bevertis prieš daugiau nei vieną. Vieną užblokuoju, užsimoju, tai tuo metu kitas nukerta ir taip be pabaigos. Neįmano užsimot. Vienintelė išeitis ilgai ir nuobodžiai lakstyt ratais ir castint igni ir taip kol išmiršta visi Cha chaTik vieną kardą turiu, žmonėm kapot. Sidabrinio nėra dar. Žiauriai nuvylė šitas dalykas Blogai Pirmoj daly labai patiko kovos sistema.

Na matai priklauso kokius skilus turi, as pvz viska keliau ant magijos, taip kad priesai praktiskai niekad net nedaeidavo iki manes. NEsirinkau as naudojimo tu alieju ginklam ir panaisia, nes uzknisanciai padaryta ir turi numatyt kada apsimoka panaudot o kanada ne, tuo tarpu kai magija naudoji tada kada tau jos reik ir nesuki galvos. Siaip isdalies nuvyle mane sitas geimas :confused:

Nors nežaidęs Witcherio, bet matęs kažkokį TV serialą ar filmą, matęs jų intarpus, jis turi meistriškai kovot su kardais, o magija tik pagalbinė priemonė. Tai kad kovos sistema turėtų būti patogi. Nors vienas draugas metė žaist pirmą dalį, nes jam kovos sistema nepatiko Šypsena Bet dėl antros girdžiu daugiau atsiliepimų. Gal tai ir vėl galimo išleidimo konsolėse įtaka (iš anksto buvo viskas derinama patogesniam žaidimui konsolėse).

O nuotrauka šita ką nuo monitoriaus fotkinta? Šypsena Nes matosi tinklelis, lyg pikseliai.

WRATH > tai būtent ir knygose jis kardą įvaldęs, bet šitoj daly vos įmanoma paprastus kaimo durnelius sudorot, kas neturėtų kelt jokių problemų realiai. Ne, screenas čia normalus. Pats mačiau tuso pikselius, nežinau dėl ko. Gal grafika tokia padaryta, o gal kad per VGA kabelį sujungtas monika su kompu.

realiai kaimo durneliai ir neturetu kelti bedu net ir su sita kovos sistema, gal tiesiog per mazai evasion darai, nes neturejau as tokiu problemu kad kur nors buciau daugiau negu viena karta zuves (isskyrus boss fight aisku)

Nu jau įgudau biški, šarvus gavau gerus. Dabar kažkaip sidabrinį kardą susiveikt reikia. Gal tik pradžia tokia sunki Šypsena

Nu pradzia jo sunkesne, as zaidziau is pirmo withcer isimetes save tai ten kaip bonus dave sword abu. Pabandzius be import save is pirmojo tai jauciaisa kad sunkoka.

Na as is esmes buvau sektiek stirges kaip ir dauguma ant to astunkojo, nors losiau ir ant normal berods lygio.

Na astunkojis tai ner sunkus kai supranti ka daryti ten Šypsena

seip jo, tik as kol isikirtau ka daryti tai zuvau gal 15 kartu Cha cha

Pas mane tai kažkur steel sword dingo Juokiasi Taip ir nesupratau kur, teko kitą pirkt. Pinigų trūkumas tai totalus Cha cha

tiesa pamirsau dar pasakyt kodel rinkausi tobulinti magija, ogi todel kad jos naudojimas nieko nekainuoja, nei pinigu, nei svorio nereik nesiotis. Tada gali daugiau pinigu isleisti papuosalams, lol

O sita dalis labai susijusi su knygomis? As dabar skaitau 4 knyga ir galvoju ar man pirma pabaigti knygas, ar galiu nesibaimindamas spoileriu pradeti zaisti zaidima?