The Witcher 2
Užtenka, dengiam tą Xbox Išbandžiau - patiko net su mano akmens amžiaus kompiuteriu sukasi labai puikiai ant high, nors girdėjau, kad kitiems su geresniu yra bėdų. Nežinau kame čia bėda, bet aš džiaugiuos. Laukia malonios dienos p.s. screen gal lievokai atrodo, bo teko labai mažint kad įkelt leistų
o kaip iš pirmo įspūdžio žaidimo galimybės, ar jaučiasi veiksmų neribojimas, kaip erdvės, atmosfera? Už poros savaičių atiduodu magistrinį ir nersiu į šitą pasaulį
Dar net nežinau, pati pradžia
Eilini kart pasikartosiu… IrfanView + riot pluginas Ir nereiks teisintis del levu foto.
Velnias, niekaip iki to IrfanView neprieinu nu sikart jau tikrai paklausysiu. Dekui, Skotai
Kad nereik ten jokio plugino, man ir be jo gerai
Blem witcheris Laukiu darbo pabaigos su tuo Riot pluginu galima sumazinti iki norimo dydzio Bet as dazniau naudoju photoshopa, ten irgi yra toks navarotas, tik tiek kad rankomis reikia rasyti procentais.
NU žodžiu - patiko gal tiek super daug laisvės ir nėra kol kas, tačiau negali eit aklai ir daužyt visko. Apsupo bent dviese ir tu praktiškai lavonas, o tryse išvis ten, tad pasukt galvą reikia kaip avoidint tokių atakų ir stengtis kirsti taip, kad pats negautum. O aplinkų grožis koks Išvis viską ant ultra pasidariau, pora dalykų išjungęs, kurie vaizdo negadina, tai pasaka velniškai gerus dailininkus turėjo
O koks pas tave pc…? Spec…?
Athlon X2 240 ir 4850 512 MB ir viskas ant ultra
Jo, reik laukt patchų tada, nes mano geresnis , o žaidžiu su lowest ir tai sunkiai įmanoma…
Jau girdėjau šitą šposą, kad žmonės, turintys geresnius kompiuterius, kažkodėl vargsta kažkaip įdomiai čia viskas
Per garas pc?