The walking dead


The walking dead

Tikrai 2012 GOTY vardo vertas Gerai Neveltui tiek daug apdovanojimų gavo ir taip giriamas. Antrą sezoną pirksiu iš karto, spėju nebelauksiu akcijos, kai jau visi epizodai bus. Vertas kiekvieno centro Gerai Telltale šį kartą pataikė į dešimtuką. Patiko man jų ir monkey island ir back to the future, bet lyginant su šituo jie nublanksta.

Later goo.gl/NjnGz

Visur tik ir girdžiu liaupses. Bet yra ir įdomių komentarų, kad tai nėra žaidimas, o interaktyvus filmas su geru siužetu. Tai kaip iš tikrųjų yra? Šypsena Ar užtenka jame pasirinkimų ir tikro žaidimo? Ar tai point and click tipo kvestas kaip tas Monkey Island, gal su kokiais galvosūkiais (turiu omeny loginius, o ne emocinius).

Interaktyvus filmas labiau. Labai primena heavy rain, tik ne toks smulkmeniškas, nes per pastarajį reikėdavo kiekvieną veiksmą pačiam atlikt t.y. jei norėdavai atidaryt duris, tai reikėdavo su analogu pasukt rankena ir pan. Galvosūkių nėra, ieškot kažko irgi nelabai reikia, nes viskas po nosim, tiesiog apvaikštai aplink kažkokią zoną ir to gana. QTE yra. Žaidime tavo pasirinkimai iš tikrūjų kažką reiškia, tai ne tik reklama, kaip kituose, o ženkliai įtakoja tolimesnį žaidimą dėl ko kartais imi galvoti, kad jei būčiau daręs kitaip, tai šito nebūtų įvykę ir pan. Esmė, kad sprendimui priimti turi kelias sekundes per kurias labai sunku apsipręsti Šypsena Aišku pabaiga tokia pati būna vistiek. Nu ir žinoma visas žaidimo story, tai 10 balų, užkabina nuo pradžių iki puikios pabaigos Šypsena Apibendrinant, jį geru daro nuostabus story ir pasirinkimai. O jei dar serialo fanas, tai tikrai turėtų patikt Šypsena

yaplakal.com/uploads/previews/post-3-13569689882982.jpg prie temos Mirkt

Juokiasi Juokiasi

per iPad pirma dali sulosiau, visai nieko… tik kitos jau mokamos Liežuvis