The Sims 2 - oficiali tema

Sveiki,vat norejau paklausti visu ka daryt,kad pasistatyt savo nama neleidzia nieko statyt… Thesims2. Kame problema?

Crack’as blogas…

linksmų švenčių,simseriai ir simserės Cha cha Dovana

Niu ką Jus irgi sveikinu visus su ŠventėmisBučkisApkabinimas Linkiu storo, dosnaus Senio Šalčio, triukšmingų fejerverkų ir be abejo gerų atostogųGirtas MyliukasBučkisApkabinimas

su Kalėdom,kurias sutrukdysiu savo klausimu: kaip dar be add/remove galima išinstaliuot simsus?

Kiekvieno EP katalogas viduj turi savo eauninstall.exe … Vat su juo kiekvieną dalį iš eilės išinstaliuok Mirkt

Su šventėm, brangieji Apkabinimas

Noreciau pasidomet, gal kas turit University cd4? nes emulej nera, o kitur net nezinau kaip ieskot… buvau atsisiuntus torrent, bet nemoku juo naudotis Liūdnas
kai instaliuoju University, manes papraso cd4, bet as jo neturiu. gal galima kaip nors ji apgaut? Cha cha

ir dar vienas dalykas: kiek cd reikia atsisiusti Open for business?
asiu labaj labaj ŠypsenaŠypsenaŠypsena gelbejat mano kaili ir nervus Cha chaCha cha

o,jei būtų taip paprastaCha cha… niekas nevyksta.žodžiu,gražiai: jų nėr nei add/remove,per exe negalima,o žaisti galima.

Tau reikia The Sims 2 4CD, The Sims 2:University turi tik du CD, The Sims 2: Nightlife, The Sims 2Apakęspen For Business, The Sims 2Liežuvisets turi po 2CD.

[quote]University turi tik du CD
[/quote]

bet kaip "Uni" gali tureti 2cd jei manes instaliavimo pabaigoj praso cd4?? o mano "sims2" turi tik 3cd. tai kurio 4to cd man reikia kad instaliavimas butu uzbaigtaS?

Nezinau kas per bardakas su piratiniais, bet su originaliais yra sitaip:
The Sims 2 - 4cd
University - 2cd
Nightlife - 2cd
OFB - 1cd
FFS - (neturiu, bet speju, kad vienas)
Glamour life - 1cd
Pets - 1cd

išėjau pirkt Nighlife…grįžau su University Cha cha

gal galetumete koks kodas yra atblokuoti nuogumus???

gal kas zinot is kur gaut sims 2 university no cd crack?Labas

[quote]gal kas zinot is kur gaut sims 2 university no cd crack?
[/quote]

emulej ju pilna… Šypsena

Gal kas zino??? Šypsena

The Sims 2 Seasons will be released in Europe on February 23 and in the US on February 27.

nors karta mes anksciau uz Amerika Valio
info is trumpos papildymo apzvalgos - http://www.gamespot.com/news/6163061.html?sssdmh=dm24.99627

ne rymtaj man reikia,nes nematau nei vonios nej nieko…stringa man…gal zinote??? ;( ;(

o tai University galima su simsu nueit į mokyklą ar negalima?Nekaltas

ir dar: visi downloads iš daiktų papildyme veikia,o makiažas,plaukai,drabužiai - ne.tai kur man juos dėt,kad veiktų?

Kiek žaidžiau, tai neįmanoma nueitNe

O tu tiems daiktams turi mesh’us?