The Saboteur
Hmmm visai neblogas zaidimas nusimato is pirmos misijos GTA4 + Assassins creed + Hitmanas + Mafia + Naciai… pradzia tikrai domina
Ir tos strip šokėjos neblogai atrodo… Laukiam reviewų.
man jis kazkaip neizbaigtas pasirode
Pazaidziau ir galiu pritart - neisbaigtas… ir labai monotoniskas ir nerialistiskas… ateini vienas is issaudai visus nacius , arba begioji, jie saudo, o tau dzin i tai… pabegt lengviau nei lengva, aisku merginos tai grazios ten ;] ir istorija neblogai isukanti pradzioje, bet poto snipstas… Kas sudomino tai kad nespalvota buna, o tik raudona isriskinta, kaip SIN CITY ;] Ismegint verta… bet zaidimas 1-2 dienai… greiciau pabos nei pereisi…
Kad tik nebūtų tik taip kaip yra su Rogue Warrior (creatoriai Bethesda Softworks)…
Man šiek tiek primena seną gerą Commandos. Et geri laikai buvo. Galėtų vėl sukurt ką nors panašaus.
Uz Rogue Warrior tikrai geriau, nes ten tai… gawno… Sitas siek tiek idomus
Na man visai kolkas patinka, px sau lakstai ir darai bilenka Kolkas neatsibodo, net nedarau dar pagrindiniu misiju Aisku kad jau tiek dirbo kurdami toki dideli miesta, tai galejo siektiek daugiau visokiu navarotu sugalvoti, na bet kas ten zino, kolkas visko nemaciau, tai negaliu ir spresti…
yra bedu su juo, turintiems ATI vaizduskes