TERA

TERA

Nu va pagaliau suradau laiko narmaliai palosti. Zaidimas labiausiai tai zavi combat system ir aisku grafika Gerai manau prie sito MMO daugiau laiko praleisiu Šypsena yra dar zaidzianciu?

yra laukianciu trialo, kuri tikiuosi kurejai duos kokiu nors budu Cha cha kazi kas pirko nebuvo ten kokio promo kodo kad b utu galima kitam pasijungti?

ant 640x480 grafika tikrai ispudinga Gerai

Klebas, butent, o kai vaikams patari KAIP fotke apdoroti tam, kad ji parodytu visa joje esanti grozi, bet ir itilptu i bitesplius reikalavimus, visi pasiuncia toliau nei reikia. Man rodos reiks pradet trint velniop telefono ekrano dydzio fotkes. Visgi cia foto galerija, malonekime gal pasiklausyti patarimu ar galu gale ismokti deti geros kokybes fotkes. Jei jau rankos ant tiek visiskai kreivos yra - idekit bent originalo linka

Allure, nebuvo bent jau aps mane. O ss kompe visai gerai atrodo. Bitej kazkaip apkarpo. O losiu tai ant 1920x1200 Šypsena

Bite nekarpo nieko, prasome neissisukineti. Gi visi zinom, kas per sistema pas bite. Patys tingedami sumazinat iki belekiek fotkes, kad jos tilptu i bites limita. Esu kelis kartus rodes, kaip ideti 1080p screen’a neprarandant kokybes, bet tada daugelis tik pyko, atseit as ten pasirodizau, kad moku gerai fotkes redaguoti.

Nu paverk paverk dar

daugelis cia rasanciu panasaus arba vyresnio amziaus, tad nereikia pradeti vaikuotis Mirkt Image Resizer programele integruota i windoze isirasai ir mazink kokias tik nori fotkes, sumazindamas dydi, bet islaikydamas rezoliucija Mirkt px kad 640x480 rezoliucija, vistiek visokius kvadrafolijus komiksinius mmo deda i vieta kaip reikiant Cha cha

Normaliai, eina suprasti kaip kas čia. Užtenka to dydžio.

Mello, paverksi tai tu. Dedi fotke, kurios pagrindine mintis kiek supratau yra parodyti, koks zaidimas grazus, ar ne? Taigi, allure, tavo kvadrafolijinis komentaras sitam atvejui netinka. gerai, kad amzius panasus, tai gal tada pakanka sveiko proto suprasti, kad kiti nori pamatyti ta grozi ziuredami ne i pasto zenklo dydzio fotke. Ogrish, zinoma, kad eina suprasti, ir is iconos dydzio fotkes eitu suprasti, kad cia zaidimas, bet jei jau giriames, koks zaidimas yra grazus, malonekime save pagerbti ir parodyti ta grozi. Velgi pasikartosiu - ypatingiems trumparankiams pakaktu ir linka i originala numesti. jei zmogus ideda fotke, kurios esme nera parodyti, koks zaidimas yra grazus, tai nieko nesakau, dekit, kad ir 256x256 fotkes.

Gerai tiek to, nnori cia gincytis sestadienio vakara, usidejau galit trint fotke Šypsena

Muziqaz, esi moderas, todel maziau karsciuokis ir daugiau tolerancijos, o ne praeities skauduliu kaip tave kazkas pasiunte kai patarei kaip deti foto (zinant tavo stiliu, patarimas tikriausiai buvo ne ka svelnesnis negu dabartiniai komentarai, gal todel ir pasiunte toli toli) Cha cha o mano komentaras dar ir kaip i tema, nes net is tokio dydzio foto galima puikiai izvelgti kad grafika gerokai geresne negu kvadratiniu piestiniu mmo…

muahaha, tolerancijos jiems neuztenka is manes Cha cha Ar fotke istrinta? ne, ar jus visi banus gavot? ne. taip kad apsiraminam. plius niekas cia nesigincija, buvo pasakyta tiesiai sviesiai, kad nuo siol bus tokio dydzio fotkes trinamos ir viskas, kad jus cia sia diskusija vadinat gincyjimusi, jusu beda, nes as ta diskusija vadinu informacijos suteikimu

kaip ant sparnu pakyletas ziuriu esi su naujom pareigom Cha cha…seip ramintis cia tik paciam reiketu, nes po kolkas kunkuliuoji kaip verdantis vanduo be jokio tikslo…isdalink visiem banus ir bus ramu tylu avilyje, niekas nesigincys ir nediskutuos…vietoj to kad cia rasytum kaip zmones nemoka mazinti ir deti foto, paimk tu ja ir istrink su PM paaiskinimu uz ka ir viskas, tokios jau tavo pareigos, ka daugiau darysi… kam tos erezijos…suteikei informacija anksciau, tai ir atlik veiksmus pagal ja, o ne rasinek be reikalo…nebus tada nei diskusiju, nei gincu, nei dar kokio briedo…vsio, issiliejom, pasisakem, uztenka, peace Šypsena

UfffPasakė kaip reikia screen’us dėt ir pasakė visiškai teisingai. Nematau aš čia jokių pykčių iš muziqo pusės.

Simeras, ir dar poto pyksta, kad vaikais isvadinu Juokiasi

Ko jūs čia pešatės Šypsena Dėl skreeno, tai su irfanview puikiai susimažina svoris, o kokybė nežymiai ŠypsenaĮmeskit geriau screeną stambiu planu su female tos rasės kur mažos su ausytėm tokios Cha cha

moderators always rightfiles.sharenator.com/tumblr_l9bifeY02F1qaasmxo1_400_Chuck_Noris _Always_Right-s387x438-145497-580.jpg

Kushliau, sutinku del tu ausyciu JuokiasiOgrish, o tu zinai, kad man katik mirties nuosprendi parasei? Ateis nakcia Chuck’as ir virtuske man bemieganciam. *skylė*, reik iskart langa atsivert, kad maziau damadzo man butu pries mirti Liūdnas