Ten sniego nera..

Ten sniego nera…

Florida. Ir viduryje ziemos, mums , siauriniams, rojaus kampelis Cha chaDaugiau foto dienorastyje.

Ka Floridoje veikiai? Atostogos? As buvau Sausi West Palm Beach’e, tai ir juroje maudziausi Šypsena Siaip noreciau ten gyvent.

aha, buvo galima maudytis. nemazai zmoniu ir maudes. as nepabandziau… nors galejau Šypsena

na gal ne Rojaus, bet silciau Šypsena mes irgi ka tik grizom, bet as net trumpam daugiau nenoriu i ten Cha cha

o kodel ne ? ne sezonas dabar, bet nera toli, gali betkada daug neplanaves nulekti. Man tai patinka. Ypac Key West. mes kai buvom, buvo ~23C

ech, jau pasiilgau silto oro…

man labai nepatiko Fl - kas grazu tai beach, bet to gerio ir pas mus yra visai netoli. tikiu, kad yra graziu vietu, bet kiek vaziavom, tai visur shiukslynai, vaizdas Veee

LL!: Tai gal po uragano kaiptik vaziavai? Cha cha

nu kad si savaitgali uragano nebuvo Cha chamatem kelis miskelius patvarkytus, bet ne tame esme. namai aptriuse, nesutvarkyta aplinka. vairavimas zmoniu isvis Baisukokiam downtown irgi nera ka veikti. zmoniu nerasta. penktadienio vakara Tampos Igbo City buvo tuscia, tik muzika groja garsiai. gal tieiog mes ne ten buvom, bet man labai bloga ispudi paliko.

LL!- FL yra labai pavojinga vieta vairuoti masina, kiek esu girdejusi Mirkt Arba girti, arba seni Cha cha. Turiu drauge, ji Miami gyveno, tai tik istorijas pasakojo apie naktinius klubus Cha cha. Gal jus per anksti tam mieste buvot Mirkt

apie Miami klubus ir as girdejus - mano drauge kiekvienais metais vaziuoja party. bet turbut tai vienintele vieta, kur galima rasti graziu vietu ir zmoniu.

klube ? :confused: tu cia tikiuosi nerimtai. skirtingi zmones - skirtingi poreikiai ir ju supratimas gal…

ne, ne klube, Miami Cha cha

pavydziu Žliumbiamane vyras nutempe i salcius per atostogas Pavargęs Mirkt Liežuvis Taurė Taurė

uu palmes Myliu