Temperatura be priezasties

Temperatura be priezasties

Atsikeliau siryt, galva skauda, nieko daryt negaliu, vos is lovos pasikeliu. Pamatavau temperatura siek tiek per 37, jei nebuciau vaistu prisigerus turbut butu zymiai aukstesne. Keisciausia, kad siaip jau persalimo pozymiu jokiu nera, pilvukas irgi tvarkoj. Tai nuo ko ta temperatura ir bloga savijauta? Ar gali buti nuo streso ir depresijos?

Kaip ten bebūtų- temperatūra yra uždegiminio proceso rodiklis.

Virusine infekcija - labiauisiai tiketina liga siuo atveju. Pagulek lovoje kelias dienas.

Gal kur persalai? Nekaltas

Nieko nebuna be priezasties Ne

pas mane pastovi kuno temperatura ~37.2 Visa laika Taip mokykloje tuo piktnaudziavau ir noredama iseiti is pamoku tiesiog traukdavau pas sesele. Veliau jau nusibodo ta pastovi temperatura ir mane prasidejo tampymai po specialistus ne tik KLP, bet ir kaune, vilniuje. Gyde nuo vieno, nuo kito, bet galu gale nieko nerado. Kazkokia diskinezija prirase ir tiek… Gyvenu taip ir nesuku galvos. Panasu, kad toks pat ir mano sunus, kai buvo kudkis, po ligos ilgai matuodavau ir jam temperatura. Si stabiliai laikesi apie 37.3-37.5. kai pasakiau pediatrei, si plaklause - “o kam matuoji? ar verkai, ar blogai valgo?” kadangi viskas lyg gerai buvo tai ir nustojau matuoti. Kazkada vel taip be priezasties pamatavau - 37.0…Tai va, tokie mes “karsti” Juokiasip.s. matavimui turiu net keleta termometru - parodymai paprastai nesiskiria 0.1 laipsniu…

Jau beveik savaite, o temperatura laikosi Nustebęs Anksciau taip nebudavo. Nezinau kas cia man yra. Tokia pavargus visalaik jauciuos ir galva vis paskauda.