Telia 5g

Telia 5g

Pats telefonas praeitų metų ir Volte palaiko, bet Telijos nustatymų nėra ir paprastai jų neįsivesi.

Internete pilna skundų, kad Volte Pixeliuose neveikia tai su tuo ar su tuo operatorium tai Google atsakymas arba kad mes neparduodam telefonų tose šalyse (turbūt nežinojo, kad žmonės su tais telefonais dar ir tarp šalių juda) arba čia operatoriai kalti, kad mūsų telefonų nepalaiko. Kiek supratau internete paieškojęs, kad su Volte buvo problemų, tai operatoriai tik kai kuriems telefonams tą funkcionalumą įjungia savo nuožiūra. Žodžiu, reiks dar telefoną prie operatoriaus ateityje derint.

Nu tai mesk lauk toki telefona MobilusisLabas Prisimenu mano 2013 metu Note3 tai turejo ir realiai veike Volte Be be be

Ptikrinau su abonentu: neveikia pixelyje volte.

Nebent padarytu kad visi skambuciai veiktu per volte nepriklausomai kas kitam gale bet sitaip neis manau.

Reikia nepamirst veiks tik tarp palaikanciu rageliu.Daugumoj atveju skambins tik per 2g.Tai ir pokalbio metu nebeturesim intiko ŽliumbiaBlogai volte tiek vienam tiek kitam gale turi buti palaikantys rageliai.jei kitas zmogus netures bus tik 2gb skambutis.Per 3g ejo visi skambuciai nepriklausomai nuo kito gavejo kuriam skambinama ir visoki informacijos numeriai ar laidiniai numeriai.Su volte taip manau nebus.

Ežys turi savo puslapį apie 3G išjungimą ir ten yra net VoLTE paminėtas, bet kaip Telia abonentų privalumas https://www.ezys.lt/informacija-apie-3g

Del to, kad prepaidas, bet manau siais metais, tai pasikeis, nes 3G isjungia ir jau kita menesi rytu Lietuvoje neveiks 3G ir abejoju, kad Telia paliks Ezy skambuciams ant 2G. Butu idomu suzinoti nuo kovo 15d. kas ten gyvena ar vazineja i ka Ezys persijungia skambinant. Placiau:
https://www.telia.lt/rysys/3g-isjungimas

VoLTE neveikia dėl to, kad Ežys, o ne abonementas ar dėl to, kad telefonas nepalaikomas?

Neveikia su ežiu kaip ir neveikia VoLTE, ten kitoj temoj kur klausi dėl pixelio.

Su Ežiu turi veikti ar ne?