Teisėjas?
Kadangi man neatidaro kinologija.lt dokumentų tai paprašysiu, kad kas parašytų šio teisėjo vardą Rodos ispanas jis, antrą dieną tai mačiau, kad airius, jrt, prt, teisėjavo Prikolnas teisėjas Nors kai kurie jo poelgiai liko nesuprasti
Enrique Mate Duran. Tikrai labai smagus
mum teisejavo specuhoje,tikrai kai kurie poelgiai neaiskus buvo
Dėkui
o kokie tie poelgiai nesuprantami? nes man tai normaliausia gero teisejo reakcija su sunimi, smagu su tokiais emocingais, o ne saltais teisejais.
Tas šiltumas bendraujant su šunimis ir jų šeimininkais ir man patiko bet kartais buvo perlenkta lazda, tarkim pabučiuojant visus prt Vieno prt apžiūros metu, jis šuniui žiūrėjo tiesiai į akis ir įvertino, kaip agresiją kai šuo urgztelėjo nu ir panašus bajeriai
Aa tiesa, gal kas paaiškins tokią naujovę, kurios aš nesupratau. Visus atviros klasės kales ir patinus jis sukvietė į ringą ir apžiūrinėjo visus vienu metu? Na aš to dar nesu mačius, bet galbūt tai normalu Ispanijoj?
nu kai as teisejauju cekus irgi einu su jais " pasikalbet" hmm to nezinau-gal pas ispanus taip yra.
Kadangi as tame ringe stazavausi, tai viska maciau laaabai is arti. Teisejas itin zmogiskas, labai mylintis sunis ir jam paroda ar teisejavimas tai svente! Cia mes iprate matyt marmuriniais veidais teisejus, kur atrodo kartais kad teisejauja ne sunis, o baldus. Tai va reikia dziaudtis kad suo partenka ekspertizei pas tokius teisejus., o ne stebetis. Nes ner blogiau kai teisejas be nuotaikos, suruges, o hendleris besinervindamas grubiai tampo suni, kuriam tada jau stogas ciuozia, nes jis tikrai nesuvokia, kas cia daros, kodel jo mylimas seimininkas su juo taip elgias ir dar kazkoks paniures dede (teta) kazka burba nemaloniai, saltai… O, kad susikviete parsonus i ringa, tai del to, kad dalyviams nereiktu laukt uz ringo, kol asistentes gris. Juk galu gale zmones inge dirba, o ne robotai. Reik ir trumpam pabegt kur nors…