technine prieziura namo statybai

technine prieziura namo statybai

oje,
man toks formalus kolkas kainavo ‘ačiū’ (su mintim kad atbaliavosim gerai toj užbaigtoj troboj Šypsena), bet kai čia tokios sumos ‘vaikšto’, tai gal ir nuskriaustas žmogus jaučiasi, tik nepasisako Juokiasi

tik mums iš jo nieko išskyrus parašą ir nereikia. Atvažiavęs nebuvo, žurnalą pildo tos firmos kurios dirba, o ką darom patys - tai patys ir surašom.

Statybos leidimui gauti reik pateikt to priziuretojo popierius (licencija). Pernai Kaune toks formalus priziuretojas kainavo 1000-1500. Sutarem su kazkokiu pensininku 1000 lt: 400 avansas ir 600 kai atiduos zurnala. Dezute jau po stogu, bet dar nei karto nebuvo atvaziaves… Cha cha

techinis priziuretojas isties ne tik ,pasirasineja" ir paima pinigelius, taciau statybu metu turi vesti statybiniu medziagu ir darbu zurnala, aisku tai gali daryti ir pats pasikonsultaves, kaip ir ka reikia pildyti, taciau tai gali daryti ir tas pats zmogus, uz kiekviena irasa zurnale jis taip pat nores uzmokescio (jie is to gyvena). pridavinejant busta teks pateikti ir ta zurnala, tad teks ir toliau su priziuretoju bendrauti.

esi nepriristas prie to zmogaus, su kuriuo busi pasirases sutarti, statybos eigoje galesi ji keisti, apie pakeitima turesi reikamoms instancijoms pranesti.