Tarnyba Lietuvoje

Tarnyba LietuvojeŠikšnosparnis

Klausimas tiems kas atlikes tarnyba. Patarkite kur geriau atlikti tarnyba ir del kokiu priezasciu.LabasTūsas

Neatlikes-ir nera priezasciu atlikinet ipac del musu tokios su… Lietuvos

Taip

Labas

Asmeniskai as pasisakau tik uz samdoma armija.

ka cia varai ant Lietuveles???

Apakęs

kas bliogai?Nekaltas

Tu kam cia sakai nevaryt ant Lietuviu, jei man tai klystiVeee

Sakai ko varau? O gi to kad pilnos gatves bomzu, alkanu vaiku ir dar visokios kitos chernios-prie rusu taip nebuvo

Ne

Apakęs

kas bliogai?Nekaltas

[/quote]
Sakai ko varau? O gi to kad pilnos gatves bomzu, alkanu vaiku ir dar visokios kitos chernios-prie rusu taip nebuvo

Ne

[/quote]

Nu grazu bl jau ne rusu bolseviku laikai prasnys daragoi

Sakai ko varau? O gi to kad pilnos gatves bomzu, alkanu vaiku ir dar visokios kitos chernios-prie rusu taip nebuvo

Ne

[/quote]

Nu grazu bl jau ne rusu bolseviku laikai prasnys daragoi

[/quote]

As tai puikiausiai suprantu-manes paklause as atsakiau.

laisva Lietuva!
tuoj as tau cia ‘prie rusu’…Ignoruoju

Bergzdzias reikalas su tavimi gincitis-gal ir laisva ta lietuva bet ji per didele kaina sumokejo uz ta laisve bent jau jos gyventojai. Dazniau ziurek TV pries keles savaites fronte aiskiausiai liaudis pasisake uz senesnius laikus.

armija saks. riboja zmogaus teises. zlugdo asmenybes. atima metus laisves.
karocia neisiu i armija. tegu isteigia profesionalia kariuomene kur moketu tikriems kariams, kurie to nori, uz tai, kad jie tarnauja, ir bus grazu. isvis kam ta armija mums. nebent tik tam kad pasirodyti prie europa kad ja turim ir kad priimtu del to i europos sajunga.

Kadangi pokalbio tema liecia ir mane, negalejau susilaikyti ir neissakyti savo nuomones, visu pirma tai temos autoriui patarimas: jeigu turesi galimybe pasirinkti, kas yra imanoma, patarciau apsvarstyti savo galimybes tai yra: savo fiz, pasirengima, kiek esi pajegus, atlikti fiziniam darbui kariuomeneje, atsizvelk ir i namus, lankyt juk atvaziuos? pats gryzt taip pat noresi, taigi manau arciau butu geriau, dar kas nesvarbu kiek esi pasirenges fiz. atsizvelk i sveikata; taip pat ziurek jei esi kazka baiges, galbut gali pritaikyti savo spec. ir ten, o gal patiks, gal nuspresi siekt kariskio karjeros isnaudok ta laika prasmingai Mirkt bet…gali buti ir taip (dazniausiai nuo stabo darbuotoju ir mokomojo pulko priklauso) kur busi paskirtas toliau. Taigi na bet pabandyti nedraudziama Kietas

Gerb. bangieciai,

Cia skirta tiems kurie pasisako pries tarnyba Lietuvoje, visiskai su jumis sutinku del samdiniu armijos artimiausiu laiku taip ir bus, sauktiniu kariuomene nepasiteisino niekada, ne kiekvienas gali buti kariu, ne kiekvienas gali istverti, ne kiekvienas to nori, taigi karo prievole yra ganetinai atgyvenus struktura. Bet dabar issakysiu savo padeti, kariu nusprendziau tapti ganetinai anksti, tam skyriau nemaza dali savo gyvenimo, jauciu patriotinius jausmus savo saliai, patinka darbo profilis, nes tikrai ne man darbas prie stalo su dokumentais, pasakysit bukas? ne, paneigsiu, sugebu ir siekiu aukstojo issilavinimo, prie ko nezadu sustoti, stengiuos tobuleti ir kaip karys ir kaip zmogus, kiekviena tema liecianti kariuomene yra ir asmeninis kario garbes reikalas, nei vienas nezinome is musu, kas kaip kada gali nutikti ir galbut tiems kas ten tarnauja viena karta teks uzstoti savo kunu jus, galit garantuoti, kad nereikes? as negaliu. taigi galeciau issakyti tukstancius minciu kurios kyla galvojant paskaicius kai kurias temas, nuvertinat zmones, nuvertinat karius, kodel? uz ka? uz tai kad atliekama tarnyba, uz tai kad ruosiamasi? blogai ar gerai - tai nera svarbu, bet kazkas juk stos, jeigu to reikes…pasakysit busit sutrypti, taip, galbut, bet suteiksim nors maza vilti zmonems, nors galimybe, galbut pabegti, emigruoti, galbut vilti sulaukti pajegoms, Lietuvos kariai beja ruosiami pagal partizaninio-gynybinio karo programa, tikiu kad suprasit ka tai reiskia. Taigi skaudu girdeti zmogui skirianciam savo karjera, darba, siekimus savo saliai, tu pilieciu vertinimus, ypac kai jie yra tokio lygio kaip: nieko ten neruosia, tinginiai, smegenu plovimas, mokesciu moketoju isnaudotojai ir t.t. ir t.t. taip, skaudu - sakau atvirai. Ir vardan to, kad sulaukti paskatinimo, sulaukiame engimo, kai butent tauta turetu kelti kariuomenes moraline dvasia. Taip, yra visko, buna visko, ne visi ten tobuli, ne visi ten sedi, kur jiems reiketu sedeti, bet…bet yra zmoniu kurie stengiasi, dirba, tarnauja skirdami savo jegas, dali gyvenimo, savo salies saugumui. Noreciau priminti kariuomene nera tik karo dalis, o Civiline sauga…tie patys taip reikalingi gaisrininkai yra kariskiai, gelbejimo darbai? tai nereikalinga galbut? irgi veltedziai? Zinot kariuomene tikrai nemoko kaip vartoti narkotikus, kaip issidirbineti is saves, nemoko netinkamai elgtis bet kurioje vietoje, nemoko betvarkes, as cia statau savo kaip zmogaus garbe. As tikiu, kad galbut viena diena zmoniu tam nuosirdziai besiaukojanciu, tikslai ir darbas nenueis veltui ir kad galbut bent karta kas nors istars: aciu arba tiesiog paprasciausiai jaus pagarba viduje, kokia mes jauciame savo tautai ir jos zmonems. Aciu kas perskaite viska.

Sekmes.

Nu as irgi pritariu uz samdoma tarnyba bet kol tai isigalios dar praeis ne vieni metai gi Lietuvoj gyvenam.
Dekuj tau uz patarima Labas

geriau is viso neiti i armija

papulk i gelezini vilka busi dievas ten tai tarnyba Cha cha

Is kur zinai kad Gel vilke busi dievasLiežuvis

Na duokit patarimu o ne keikit bl nx Šikšnosparnis

Lietuvos lenciuginiai gerai tarnauja… Taip Taip Taip Taip
Cha cha Cha cha