Tankuose ir Naujieji

Tankuose ir Naujieji

World of Tanks papuoštas ir garažas ir vietoj vėliavų bazėse eglutės Šypsena O kitoje pusėje garažo (iš kur fotkinta) ant sienos nuotraukos prodiuserės ir vienos iš dizainerių Šypsena Ne, ne nuogos Cha cha Senoj karinėj uniformoj Šypsenaipix.lt/images/70121095.jpgipix.lt/images/98880886.jpg

Gerai atrodo Šypsena

Na tai o kur prodiuserės nuotrauka? Laimingas

iš kairės Šypsena ipix.lt/images/19982983.jpg daugiau deja nepriartinsi Šypsena

Beje, Tigras mano paskutinėj nuotraukoj įgijo jau daugiau arklio jėgų. Pilnas upgrade padarytas, mano iki šiol pagrindinis žaidimo tikslas, pasiektas per 4 mėnesius Šypsena

Geriau naujuju proga visus debilus uzbanintu Piktas Piktas Piktas.

Gerai Tie spygliai prieky kietai atrodo Šypsena Kazkaip niekad iki siol nepastebejau, kad jie ten yra Cha cha

Ne spygliai ten, o atsarginės vikšro dalys Mirkt

Tie spygliai, tai atsarginiai trakų segmentai, kad būtų su kuo pataisyt, sujungt, kai numuša vikšrus Mirkt Šiaip tai ant tankų dažnai dėdavo per II pasaulinį, tuo pačiu ir kažkiek sugerdavo smūgį, jei pataikydavo į juos. Pas Leopardą matosi ant šono, pas KT irgi ant bokšto lyg yra. Taip pat dažnai dėdavo ir atsarginius ratukus, pas StuGą gale matosi du. Išskirtinis bruožas Šypsena

Vis dar rusiska plieki Šypsena Galvojau gal i en persirkaustei.

En vis dar beta ir dar laukia wipe. Man jau wipų gana ir lošiu final Ru versijoj Šypsena Be to, kadaise man En servery kai kurie dalykai su įgarsinimu nepatiko.

O tankai tik antro pasaulinio?Jei taip tai imciau KV Šypsena,jei losciau Šypsena

KV vienas iš keisčiausių tankų šiame žaidime, random pramuši ir nuimi 50% arba nepramuši, o šiaip lengvas fragas. Su SU-152 ir fugasais dažnai wanshot, kiti sunkieji tankai taip pat dažnai užmuša iš vieno šuvio, bet jei papuolei į “smėlio dėžę” o tai beveik 50% tikimybė, galima labai neblogai pasilinksminti su šiuo kibiru su varžtais …

tankai ir prieš ir pokariniai, grubiai 1930-1950 metai