Takada

Takada

fainuolis, visada kovose sirgsdavau uz ji Gerai

jis yra labai stiprus vyras. ir tikrai labai geras kovotojas

mano dievaz… Girtas

Nieko gero iš jo nėra, visas rimtas kovas pralaimėjo.

Bet laimėjo va šitų mergicų simpatijas!.. Cha chaKodėl moterims patinka lūzeriai?.. Mirkt

Jis kieciausias! jega.

DarkSide, kas dėl lūzerių, tai čia rimtas bajeris Taip. Niekaip nesuprantu, kodėl joms tokie patinka Nekaltas. MARKIS007 >>> Blogai tu pasižiūrėk jo kelias paskutines kovas ir tada spręsk, kas kiečiausias.

Man Takada nepatinka Liežuvis Cha cha Angelas

Matyt, LaKuka, žiūrėjai jo tas kovas, kuriose laimėjo netyčia?.. MirktAr čia tokio “karminio žmogučio Ninjos” paveikslas akeles užtemdė?.. MirktNinja, joms patinka, nes turi motinišką globojimo instinktą: tu jam py.zdaką, o ji jį - globoja… Cha chaO jei tau “duoti” tokį, tai jos nepatikės!.. Todėl arba patik toks, koks esi, arba… Nekaltas O, beje, parašei apie savo patirtį su paskutiniu grėbliu, tai ir pradėjai labiau patikti, nepastebėjai?.. MirktVa, tau ir atsakymas!.. Cha chaP.S. manau, kad Juras irgi bus “fainulka” po to, kai aš jam mano uždėto bano poveikį parodysiu!.. Cha cha

Aš rašiau, kad Takada man nepatinka. O karminis ninja_ čia nėkuo dėtas. Ir kaip čia suprast apie tą globojimą? “Tipo” suprask kap nori?.." neaiškus Tu pasidarei DarkSide… Nekaltaskalbi protingai, bet ne mano galvai suprast( kaip pastebėjau ir fa_bos)… Angelas

A, tiesa, vakar sakiau Ninjai, tai šiandien pakartosiu dar ir čia - moterų simpatijos vyrams išauga, kai jie į rankas paima vaiką, dar geriau - mergaitę… Mirkt Ne veltui tiek politikų vis ima vaikus savo reklamai. Kai tik Ninja paskelbė savo nuotrauką su dukryte, taip ir pakilo jo populiarumas… Cha chaBet čia diskusija ne į šią temą.

Pasiimk ir Tu vaikutį į rankas ir tuoj pat pradėsi visiem patikt Cha cha…nebegausi jokių banų… Nekaltas Angelas

Tai kad tu jau per didelė man ant kelių sėdėti, o ir tokios jau nebepakelsiu ant savo rankelių!.. Cha cha

turiu ir as violetinius triusikus (plafkes lietuviskai Šypsena, kaip ir Nabuhiko turejo Mirkt

Visų pirma, aš Tau nesiūlau savęs sodinti ant kelių. Pasiimk mažesnį vaiką Šypsena. O antra- tai aš ne kokį 100 kg sveriu, kad manęs nepakelt Cha cha …Tėvukas dar šiaip ne taip pakelia… Cha cha Angelas

Maladiec!

ooooooo…- Senai matytas

ka jis jau senelis nebekovoja

Liūdnas gaila kad nekovoja Liūdnas bet kad rimtiems varzovams pralaimi tai tikrai. Bet V. Klicko pi.zdziulei tai gavo nuo jo