Taigi sezonas baigtas.


Taigi sezonas baigtas.

Kokios viltys sudeciai, tikslams ateinanciam sezonui? Kaip itakos galimybes eiti toliau kvailai pasikeites top16 principas?

8 komandos grupeje ir tik 4 zengia toliau. Jau dabar reguliariajam sezone kai is 6 zengia 4 budavo nereiksmingu rungtyniu, o kai bus is 8 tik 4 tai turbut ranku pirstu neuzteks suskaiciuoti absoliuciai nieko nelemianciu varzybu skaiciu top 16 etape. Vienas kvailiausiu EL sprendimu.

Čia ryto sirgaliai? Po kokios pergalės taip švenčia?

pazesim kokia sudeti surinks, o tada jau apie tikslus manau galima bus sneket

adminas> kazko nesupratai, tiek dabar, tiek anksciau i top 16 patenka toks pat skaicius komandu. Pirmoji reguliaraus sezono stadija islieka tokia pati 4 grupes po 6 komandas ir po 4 eina toliau. Tik skirtingai nuo anksciau kai praktiskai visos rungtynes top16 etape budavo svarbuos dabar bus kruvos nesvarbiu rungtyniu, ypac lenteles apacioje, bet netgi ir virsuje bus keletas nesvarbiu. O paciu top16 komandu kokybe nesikeis, nes primas etpas bus toks pats kaip visada.

Krapikai> po didziasiu anuju pergaliu susirenka tik dvidesmtadalis tokios minios Cha chaTau palengvinimas - nuotraukos apacioje matosi veliava su tauru Šypsena