tai tikras angeliukas

tai tikras angeliukas

Šypsena

Kokia ramybe Drovus

Tikriausiai masto mazas zmogutis Šypsena Toks mielas, zavus ir ramus Apkabinimas

Apkabinimas

Koks lelius Girtas Noriu dar vieno tokio DrovusEgoistiška iš kur jį gavai???

Sigra-as irgi noriu jau antro Drovus vyras neleidzia pirkti Drovuso sita pasiskolinau is drauges…dar jam net menesio nera…bet zinok,nuostabus.Koks jis grazus !!! fotkese net nesimato kad nerealus…dar apsvietimas buvo nedekingas…bet tikrai,man jis angelisko grozio…atimciau Drovus

Laimingas Begėde tu, atimtum JuokiasiO aš pas gydytoją pirmadienį eisiu Be be be

sigra-ir ka tu ten pas da gydytoja veiksi? Valio

Dar nesakysiu Liežuvis

sigra tikėkimės eisi pas ta gydytoja kuri patvirtina tokio pupsiuko buvimą pilvelyje egoistiska atimk is vyro visus pinigus ir nusipirk leliuka

Sigra-oi…tu…negali pralenk manes !!! juk mes visur beveik kartu einam…nu…ech…bet lauksiu ziniu Linksmybės Laimingas

kulebam-pinigai bendri,ukis taip pat…del kiekvieno pirkinio taremes abu ir sprendziam abu Šypsena

Egoistiška, miegančių niekas nelaukia Be be be

sigra-tu manes nenervuok Šypsena as dabar nakti nemiegosiu

Jei naktį nemiegosi, nes kinderį darysit, tai gerai Juokiasi

sigra-bet tu ir nedraugiska…visi cia tik gimdosi po antrus Nekaltas baisu…o kaip as?ech…ismes mane is draugijos visos mamos su kuriom bendrauju,nes jau visos po antrus ar laukiasi ar turi Nekaltas Cha cha

jo,jo,gana miegot naktim,dirt reik

kulebam-gal pavizdi parodysi Šypsena matau kad ir paciai atro gal laikas butu Cha cha

as dvi damas turiu ,vienai 4 metai 9 menesiai kitai 9 menesiai Be be be taigi tamsta atsilieki Mirkt