Tai kaip? Mirė klubas ar dar kas gyvas?

Daug metų, daug informacijos… Daug visko… Nx? Viskas nx? Niekam nebereikia nieko kas čia buvo? Susikūrus iš naujo? :joy:

Viskam ateina galas.

Tiek metu praleista kartu. Ir sitie daunai viska sunaikino. Metai praejo, bet vistiek skaudu. EIKIT NX SUPISTI ZETAI.

1 Patinka

Aš net pražiopsojau šitą permainą. Atrodo dar vakar viskas buvo kaip visad. Atgal jau neatsuks niekas įvykių…?

Faktas…kad nieks nepasikeis…padugnes sunaikino desimtmeciu darba…kas per valkatos…

per metus laiko jiems nieko nedašuto, matyt jau ir nebedašus… o nors visgi yra tie visi backupai, galima gi atstatyti tai ką suniokojo… ir atsigautų turbūt forumas, nes juo pagaliau vėl būtų galima naudotis… šituo š niekas nesupranta kaip naudotis ir aplamai funkcionalumu bei patogumu jis net arti ne stovi ten kur stovėjo prieš išniekinimą

Nahui cia reikia 2003 metu temu nesuprantu? Ka tu skaitysi apie windows 2000 ar XP temas ir senus modemus? Seniai rekejo ta jovala trinti is cia.

Vat būtent dėl tokių avinų kaip tu, pasodintų prie forumo vairo ir buvo sunaikintas šitas forumas. Informacija yra informacija, žinios ir diskusijos, nesvarbu kokio senumo irgi yra informacija ir turėtų būti saugoma tiek kiek įmanoma, o ne trinama. Visokiais tau nesuvokiamais tikslais win xp yra ir bus naudojama dar ne vieną dešimtmetį. Kaip ir senos mašinos niekur nedings, kaip ir pvz mano sena lempinė radija kurią dabar taisau (1950 metų Philco 50-1721) taip ir visa kita info gali kam nors prireikti dirbant su ta technika. Jeigu tau ta info neaktuali tai super, bet labai klysti galvodamas kad jinai neaktuali visiems.

1 Patinka

“However, over eight years from the end of life date (September 2022), the majority of PCs in some countries (such as Armenia) still appeared to be running on Windows XP. As of September 2022, globally, just 0.39% of Windows PCs and 0.1% of all devices across all platforms continued to run Windows XP .”

Net vieno procento nera, kad dar nautotu XP. Bet suprantu jei tau gaila forumo senu temu vien del to kad jauti nostalgijos seniems laikams, bet viskas keiciasi kaip ir IT pasaulis. Zmones dabar labiau pramoke anglu kalba ir geriau moka google naudotis, tad beveik viska randa internete ir nereikia klausineti forumuose apie kompus kaip senais laikais.

Nu tu duodi :smiley: tu galvoji apie mamytę, kuri sėdi namuose su trim vaikais vis dar ant XP? :smiley: Bet dabar jinai pažengusi ir pas ją iPuodas? Aš vis dar dirbu su XP ant CNC granito apdirbimo mašinų, ir tos mašinos turbūt niekada nebus pakeistos kitam softui, bet jos dirbs dar ne vieną dešimtmetį. Ir tiek man, tiek daug kitų žmonių atsiras klausimų dėl kai kurių dalykų… o jau esanti duomenų bazė gali suteikti labai daug informacijos. Bet jos nėra. Paieška klaidinga, randa tik reklamas, šitas forumas yra sunaikintas, informacijos kasyklos palaidotos, naudingo čia mažai beliko. O tu klausi apie klubą… klubą mirusiame forume? Čia viskas išnaikinta jau.

Banga mano prisijungimą prisiminė, paieška mano rašytų žinučių randa, bet forumas nedaug gyvybės ženklų rodo. Žinoma, ir aš čia vėl prisijungiau po kokių 7 metų pertraukos. :slight_smile:

2022 metų birželio 1d. Zetai sunaikino buvusią bangą. Dabar beliko tik kapinės.

Labai didelė garbė čia tave užmatyti, senoli… gerbiamas veteranas bangos. Labai apmaudu kas čia atsitiko dėl tų Z-tenių

Kapinėse taip ne smirda kaip čia dabar dėl pūvančios bangos… ir vis tiek jiems niekaip nedašunta ką jie sugriovė

Na taip, mirė forumas. Dar galima buvo naudotis, bet po atnaujinimų pasidarė nepatogu. Reikėjo atnaujinimų, bet ne tokių.

Zetai, tai Z kartos atstovai? :slight_smile:

Čia aš nemoku vienoje temoje matyti visų įrašų peržiūrėti, ar forumo GUI nenumato tokios galimybės ir paslepia mažesnes temos gijas?

Čia maždaug kaip girtame sapne kuriame atrodo kad tu ne sapnuoji, bet kai atsibundi, pasirodo kad tu vis dar esi sapne kurį sapnuoja tavo sapno personažas… čia net reklamos atrodo kaip kažkieno postai, bet kai ten nueini tai išvis nustembi kad tos reklamos tokios lievos ir neveiksmingos kad net gėda už juos… vienžo visiška nekompentencija… buvo forumas kaip forumas, atėjo, prispango nesamonių, sunaikino kas buvo ir va rezultatas - neadekvati kastruota nesąmonė :disappointed:

Shar, tu, kuris rašei mokomąją medžiagą, manualus forumo dalyviams, dabar nebesugebi naudotis šita nesąmone? Hmz… lolz! Matyt kažkos labai lievas saitas čia pasidarė :smiley: manau geriausia būtų paleisti paskutinius realios bangos backupus, jie gi turi būti… ir tai toliau veiks. Šita nesąmonė niekada neveiks.

1 Patinka