tai kaip dabar jaustis?
pagaidintu
gaidziai sugalvojo visus f2p zaidimus isjungti: NFS World kazkoki Fifa World battlefield p4f Battlefield heroes lopai…
EA ir f2p?
ko zvengi. buvo 4 geimai. visus uzdaro pdarasai
Žaidžiau NFS World savo metu. Buvo so so. Neapsimoka išlaikyti. Nebuvo pvz nfs f2p, tik iliuzija, graičiau pay2win ar pay4win kaip ten sakot?..
nx f2p jeigu galima melzti is siaip esamu zaidimu zmones? Be to, servisus uzdarineja greiciausiai ne del to, kad nuostoli nesa, o del to, kad nesa PER MAZA pelna.
nu tai taip. bet tai jie lopai bl. palistu ta bf - isleistu koda ar dar kazka. ir tiek ziniu. entuziastai patys palaikytu. cia kaip su q2. dar dabar zmones ji losia. q2 isleistas 1998 metais. bet siaip tai jo - buvo pay4win bet tai man pvz abydna, bo as biski issileides ant to p4f buvau
uz tai dabar uostyk byrka! va EA poziuris i klientus. kaip ir su visokiai always online zaidimais. kuriuos net nusipirkes, tu uostysi birka kai tokie kaip EA sugalvos, kad jiems neapsimoka laikyt servisu
va va. i ei ciulpia
niekas neverte kisti pinigu, pats norejau, tai pats ir kaltas dabar
nu tai taip. bet kai graju isleidzia 2011 metais, tai tikiesi kad jis veiks ilgiau nei 4 metus, ne?
Va va todėl ir žvengiu, kad pay2win. Čia gi EA. Tai negi ne geriau kokį BF4 žaist?
hardware’as nepaveza man, pripratusiam pries 100+ fps, net BF3 nepavelka is principo kai uzdarys, BF2 kalsiu tas dar gyvas per battlelog.co
imk BC2 geriau, tas turetu normaliai vezti, ir bus ka veikti, ten dar kruva losianciu yra
kas yra BC2?? bad company 2? pas mane laptopas: i5, 8 gb ram ir Intel HD korta.
jo, bad company 2…hmmm, na as ant savojo i5 losiu normaliai ji, tiesa salia intelio dar yra gt640m…
Parsitorentinau, kad pabandyti ta bad company. Tai ka zinau, biski numetus reza, sukasi normaliai, ant low nu nes man reikia kad daug fps buti, kitaip parina shoterius lost Reikia dar palost single playeri (bo su torentintu, tai multiplayeris nevalit, ane??) ir tada nuspirkt oficialu… O originalA tai pirkti reiktu is origino ar kaip?
Beje, kuri ten editiona - standard ar deluxe su vietnamu imti? Ir koks skirtumas? Multiplayeri lost uztektu standard?
as emiau paprasta kai dalino po 1$ ar tai po kazkiek $ ir ten radau high point serva, kuriame viskas 10x greiciau kilo, jis oficialus ale yra, ten ir be vietnamo duodavo vietnama losti seip nieko gero tas vietnamas, pagrinde main zemelapiai geri, tai nebutina imti jo tikrai