Tabex isigyjimas

Tabex isigyjimas

Sveiki,
Kas zino mate ar girdejo kur galima isigyti http://www.tabex.ru/ ? Šypsena

pirmiausiai visada pasitikrinkit, ar vaistas yra Lietuvos vaistų registre http://www.vvkt.lt/
dėl Tabex vaistų registre jau klausta ir atsakymas buvo toks:

Ar yra vasitų TABEX.kur galiu jų nusipirkti?
( 2006-02-10 09:52:56 )

Tabex - bulgariškas žolinis preparatas nuo rūkymo, Lietuvoje neregistruotas, vaistinėse nepardavinėjimas. Klauskite gydytojo pakaitalo Lietuvoje registruotais vaistais.

Atsakymą paruošė: Vaistų informacijos ir monitoringo skyriaus vyr. spec. Saulius Maceina

Lietuvoje registruotas homeopatinis preparatas Acotinum (http://www.sveikatosabc.lt/modules/main/drugs.php?id=59), bet jei klaustumėte mano nuomonės aš kategoriškai nepatarčiau vartoti homeopatinių preparatų, nes tai tik pinigų švaistymas. beje pralinksmino ir Acotinum dozavimas- pasirodo ir 14 metų vaikai meta rūkyti, todėl gali vartoti preparatą Šypsena

tipo nicorete kysi dave kad konkurentu nebutu, ot zjb.

"tipo" Nicorette yra visai kito profilio vaistas. Nikotino abstinencija Nicorette gydoma tuo pačiu nikotinu ir dozių mažinimo principu, o jūsų pateiktame pavyzdyje gydymas yra taip pat homeopatiniu preparatu, augalų alkaloidu citizinu (cytisinum), kurio terapinis fiziologinis poveikis nepatvirtintas. kaip manote, kuris gydymas efektyvesnis- n metų patvirtintas terapijoje ar homeopatinis šarlatanizmas? čia jau asmeninis pasirinkimas.

beje, vienintelėje mano rastoje mokslinėje publikacijoje apie nikotinizmo gydymą citizinu teigiama, kad citizinas dažniau sukelia pykinimą.

o vaistai "Zyban" tokie pat homeopatai?? nes apie juos tai nemazai girdejau,kad padeda…

nesu nieko girdėjęs apie šiuos, bet anot informacijos, jie Europoje taip pat neregistruoti (o gal klystu). bet GlaxoSmithKline, manau, nesunkiai introdukuos juos Europoje. nehomeopatiniai- gydymas bupropionu, beje, veikiančiu kaip antidepresantas (man gan kontraversiškai skamba).

bet kokiu atveju, metant rūkyti ir pasireiškus nikotinizmui, nikotino badą iškęsti teks. o tai, kaip- ar mažinant kasdienines nikotino dozes ir taip atprantant, ar naudojant su receptoriais susirišančias medžiagas, ar tą patį nikotiną bedervėje formoje yra kiekvieno metančiojo pasirinkimas.

seniau budavo turguje, kur prekiauja rusiskais vaistais. Kas bande - efektyvus, bet reikia turet uzsispyrimo ir gera atminti Cha cha kelias dienas kas 2val. tablete reikia isgerti Taip Gerai tas, jog jas vartojant rukymas pamazu pradeda sleikstuli kelti ir mazina nikotino poreiki.