ta pati rėmo idėja


ta pati rėmo idėja

aš apie gofruotą kartoną ar kaip jis ten. gerai atrodo, tik reikia tinkamai sufokusuot, suveržt arba tiesiai išpjaut ar iškirpt. šįkart kampai siūti nebe lininiu siūlu ir floristiniais karoliais, bet padarytomis iš 4 skirtingų spalvų juostelių gėlytėmis. čia tik idėja. dar reikia išlygint, įtempt ir lygiau bei aukštėliau pakabint. šiek tiek mąstyta apie sieną - lengvumo ir ryškumo idėja.

grazhus akcentas Laimingas

o kas/kam tie zhali lapeliai? Cha cha

evile, tai žali flosristiniai lapeliai. juos žmonės naudoja ten, kur patinka, nori ir pan. įdomus klausimas, tik nepajėgiu jo suvokti. kaip tai kam? jų vieta ant tos sienos. viskas paaiškinta pirmame mano komentare. p.s. jau pasigailėjau įdėjusi čia vėl savo foto… aš siūlau tik idėjas… o komentarai -… kažkaip jei tuščia galvoj, tai gal geriau visai nekomentuot? a? p.s.s. jei nepriimtina, nesuprantama, nepatinka - gal geriau taip ir rašyt, jei jau netelpa galvoj, ar mintys plyšta nuo noro pasisakyti… bet uždavinėt keistus klausimus - … hmz…

pritariu aldebaran: as irgi kartais gailiuosi cia savo darbeliu foto isimetus. man patinka kai komentuoja nesvarbu geri komentarai ar peikiantys ,bet kartai tokie tupi komentarai buna kad nei i tvora, nei i meta. ir dar viena dalyka pas tebejau :sitam puslapi- jei turi daugiau draugu tai tau jie ir prirasys komentaru. o jei esi naujoke tai vienas kitas brukstels kokia nesamone. nu mano nuomone jei komentuoji tai kuomentuoji visus. ir dar didele kritika del darbeliu fotkinimo. juk cia nera profisionaliu fotografu!!! kas kaip moka tas taip fotkina, juk kiekvienas stengiasi kaip moka . beje labai grazus darbelis aldebaran. Flirtas ir tie lapeliai graziai pagyvina kambary Geraiisakiau ka galvoju cia visiems pasidaryk pats klubo nariams taikau.

Jaigu nepatinka, tai ko cia lankotes?

Ačiū už supratimą ŠypsenaVabadusia, tamstai kiek metų? Čia periodiškai lankausi dėl nemokamos ir prieinamos informacijos. Tikriausiai dar neteko susidurti su dizaineriais ir jų teikiamomis paslaugomis… plius kiek visa tai kainuoja. Tai yra puiki vieta idėjų apsikeitimui. Pažvelgus į vieną ar kitą darbelį kyla minčių, idėjų… Štai todėl ir lankausi - įmetu laikas nuo laiko savo darbų foto - galbūt kažkam pravers ir kils kokia mintis pritaikyti savo namuose ar kažką panaudoti. Kartais prireikia ir tokių dalykų… iš to, ką aš kabinu ant sienos, galima padaryti dėžutės viršelį, knygos viršelį, apvilkti kėdę, pasidaryti pagalvėlę ir t.t. Šypsena Taigi - “pasidaryk pats” - neblogas idėjų bankas. nemokamas ir prieinamas Šypsena p.s. paaiškinsiu paprasčiau - įdėdama darbą nelaukiu komentarų. čia patalpinu tik savo idėją. nekopijuotą, neplagijuotą, o sukurtą savo. išskyrus siuvinėjimus ir kusudamas - jie atlikti pagal schemas. visa kita - mano sukurta iš galvos Šypsena kodėl tai talpinu čia - žiūrėti aukščiau Šypsena p.s.s. “j e igu” rašoma su “e”, o ne su “a”

nu cia vel ne i tema klausymas: vabadusia juk mes ne sakom, kad cia viskas nepatinka.tik paziurim ideju pasisiamem ir viskas . ir kitus darbelius paziurim, pakomentuojam. ka negalima savo nuomones issakyti, manau cia tam sitas puslapis ir sukurtas kad nuomones issakyti.ar as klystu? beje man sis puslapis patinka, dziaugiuosi kad cia uzsiregistravau,nes cia kap mini darbeliu paroda. Mirkto is sakiau savo nuomone kas NEPATINKA IR VISKAS.SEKMES ALDEBARAN DARBELIUOSE Nekaltas

ideja superine. Geraip.s sis psl man patinka tik kai kurios dalyves primena mafija Juokiasi