Sykai ir seliavos

kaip iprates taip ir gaudai, pas mane pintas 0,16 kokiu 20 metu senumo. esme sistemoj daugiau.

na jeigu jam su pintu matosi tai tegu matosiCha cha

Na kai mikro kliovai, tai su pintunu jie geriau matosi tipo (čia kolegos taip sako, aš tu kliovu vistiek neizlibinu Mirkt).

kad nera pintuko privalumu seliavas gaudyt, pabandziau ir vel prie mono gryzau

turiu gero pintuko seliavu zvejybai PE#0.3 islaiko 2.1kg Japoniskas jei kam reik galim atiust i vieta, arba kita savaite atvezt ant ledo jei kas auksine ekete parodysMirkt

Nedideles, bet tikrai ne pacios maziausios

Labai mazos?

Sveiki, sekmadieni patikrinom Baluosa. Ledas visur 7-8cm, geras. Bandem ieskoti seliavu desiniau salos, bet vangiai kibo tik stinteles. Per diena po 10vnt…
Visur jau stovi ir palapines.
Kas buvo ant Asvejos, sake irgi ne pyragai- per pietus atsikrauste ant Baluoso.

6-10 cm, jis kietas vienalytis, galima drasiai. Seliava nedidele. Tiesa buvo kas silkes trauke. Diedas numetes meskere net nejudina. tai jam kas pusvalandis kimba, 25-30 cm

Tai jei tas kelias naktis normalus minusiukd padilaikys tai gal jau visur galės bandyt seliavikiu?

Kiek storio ledas

86vnt kalibras mazesnis nei pernai gaila

kiek pagavai??? tau gerai, tu lengvesnis tai tave ledas laiko, manes tai jauciu nelaikytuNežinau

Siandien zaliukose seliava kibo labai gerai senai tokio kliovo nebuvo

Šiandien vienas bludino viduryje Šypsena

ryt nuvarysiu paziuret

per zinias rode apie sveikuolius, tai kelios palatkes pas tau ezere buvo, tik visi ne ten kur reikia sedejoCha cha

gali, buvo man, dugno nepramusa nuo zuvies- niekas nekimba.ir buna atvirksciai, rodo labai mazai,bet jos kimbancios.

galiTaip

nu expertai ar gali taip but kas salia ezere taip ir nekiPs, nors ezere sliavos dafiga, gaudziau karta pries kelis metus ir dabar - nei kliovo, nors piesia zuvies biliakiek.