kaip iprates taip ir gaudai, pas mane pintas 0,16 kokiu 20 metu senumo. esme sistemoj daugiau.
na jeigu jam su pintu matosi tai tegu matosi
Na kai mikro kliovai, tai su pintunu jie geriau matosi tipo (čia kolegos taip sako, aš tu kliovu vistiek neizlibinu ).
kad nera pintuko privalumu seliavas gaudyt, pabandziau ir vel prie mono gryzau
turiu gero pintuko seliavu zvejybai PE#0.3 islaiko 2.1kg Japoniskas jei kam reik galim atiust i vieta, arba kita savaite atvezt ant ledo jei kas auksine ekete parodys
Nedideles, bet tikrai ne pacios maziausios
Labai mazos?
Sveiki, sekmadieni patikrinom Baluosa. Ledas visur 7-8cm, geras. Bandem ieskoti seliavu desiniau salos, bet vangiai kibo tik stinteles. Per diena po 10vnt…
Visur jau stovi ir palapines.
Kas buvo ant Asvejos, sake irgi ne pyragai- per pietus atsikrauste ant Baluoso.
6-10 cm, jis kietas vienalytis, galima drasiai. Seliava nedidele. Tiesa buvo kas silkes trauke. Diedas numetes meskere net nejudina. tai jam kas pusvalandis kimba, 25-30 cm
Tai jei tas kelias naktis normalus minusiukd padilaikys tai gal jau visur galės bandyt seliavikiu?
linas77 ra:
Siandien zaliukose seliava kibo labai gerai senai tokio kliovo nebuvo
Kiek storio ledas
wialnias ra:
kiek pagavai tau gerai, tu lengvesnis tai tave ledas laiko, manes tai jauciu nelaikytu
86vnt kalibras mazesnis nei pernai gaila
kiek pagavai tau gerai, tu lengvesnis tai tave ledas laiko, manes tai jauciu nelaikytu
Siandien zaliukose seliava kibo labai gerai senai tokio kliovo nebuvo
Šiandien vienas bludino viduryje
wialnias ra:
per zinias rode apie sveikuolius, tai kelios palatkes pas tau ezere buvo, tik visi ne ten kur reikia sedejo
ryt nuvarysiu paziuret
per zinias rode apie sveikuolius, tai kelios palatkes pas tau ezere buvo, tik visi ne ten kur reikia sedejo
brisiausgalas ra:
nu expertai ar gali taip but kas salia ezere taip ir nekiPs, nors ezere sliavos dafiga, gaudziau karta pries kelis metus ir dabar - nei kliovo, nors piesia zuvies biliakiek.
gali, buvo man, dugno nepramusa nuo zuvies- niekas nekimba.ir buna atvirksciai, rodo labai mazai,bet jos kimbancios.
gali
nu expertai ar gali taip but kas salia ezere taip ir nekiPs, nors ezere sliavos dafiga, gaudziau karta pries kelis metus ir dabar - nei kliovo, nors piesia zuvies biliakiek.