Sykai ir seliavos

ant ledo buk jau 8:45, o namo gali jau eit 11:25

Nejau pats nesuvoki ka jie ten nakti veiks.ButelisMiegantis

Iš ryto neblogai kimba ir su tamsa

Nu tai zinai ar astuntai vaziuot (ne valandai Šypsena ) ar desimtai - tai bsk yr nedidelis skirtumas Šypsena Nes dar nueit, susiruost ir visa kita, tai ir galvoji ar ten nuo ankstyvo geriau lekt sedet ar paskui veliau nulekt ir sedet, kai ribotas laikas paroje Šypsena

o paskui nuo vakaro iki ryto, tosel 3palatkes vakare ir atsiradoTaip

Teisus welnias.Man rodos po 14 gal.gaiima negaist laiko

O paskui nuo pietu lyg vakaro

o koks skirtumas? ar tu butent tai valandai vaziuosi zvejot??? geriausiai jos kimba nuo ryto iki pietu

Per kiek cia laiko? Kelinta valanda geriausiai sukibo?

Zaliukuose 37vnt.bet dydis tai prastas,980 gr.Apie 15.30val.atvare 3 pasistatė palatkes nakčiai.gal dviratis paaiškins ką jie veiks

Tos stinteles degtukinio dydzio uzknisa, geriau jos visai nekibtu.

Man jau su saliavom nervai nelaiko,o prades kapot dar stinteles tai ApsvaigęsKvankt?BaisusNežinauPavargęsAngelas
turbut reiks pradzioj pora garbyliu kiliniu nuzudyt kad aCipalaidOt…

ten irgi sasnios, vaziuok tan taskan kur stinteles kimba, pagausi ir seliavuTaip

Nea, biski auksciau ant zemelapio.
Reikes su visais murziais turbut ant baluoso kraustytis Nežinau

cia kur, prie Traku, sake ten isvis nekimba…

Jau tokį mažą kibiriuka nusiveziau ir vistiek sasnul…

arba neCha cha

negavau krautuvej kabliuku kokiu norejau, tai nafik surisineju su cobriniais, risu aDvirksciai ir visaka- nu tai ryt prilupsiu Valio

nx tos visos vistos ir garmoskes, kurios dabar lt ispopuliarejoJuokiasi turbut seliavom neprakerta snukio su paprastu spiningeliu, kad gaudo xebra kaip starkius, su kietaisJuokiasi

Ziuriu vidosikus ruskeliu, tai anie rypusu meistrai plunksnas ant sargeliu susideje - cE tokia nauja mada ? praktikuojat ? eit man vista apipesiot?