SWTOR
Belekdamas isverciau siuksline. Vergai tvarko O jei rimtai tai tiesiog igriso ta nuoga subine.
ar tikrai vertas tas geimas pinigu? man toks vaizdas kad cia totalus wow klonas, tik aprenktas kitais rubais???
Idomus ir kokybiskas. Man asmeniskai su wow jis nelyginamas - sitas n kartu geresnis. O ar vertas pinigu? Tai manau kiekvienam asmeniskai
gal pabaigiam su tais klonais viena syki. vienas kliedi kad jam visi fps yra cod klonai, cia dar tereikia kitu, kurie prades erezijas kelti, kad visi be isimties mmo yra wow klonai.
Reikia būti tik aklu, kad nepastebėti jog čia wow klonas.
muziqaz vis dar butt hurt
Pritariu muzikui. Savaime suprantama, kad zaidimai panasus vieni i kitus. Negali gi is naujo israst rato. Kitas dalykas, kad kai kurie kurejai geras idejas papildo savo nuosavomis. Siuo konkreciu atveju visi kvestai igarsinti ir puikiai apipavidalinti su emocijom, atsakymu pasirinkimais ir pan. kas zaidimui duoda toki giluma, kad joks wow su juo negali lygintis.
Siaip as nieko nenorejau uzgauti su savo klausimu, o paprasciausiai norejau isgristi nuomone. Siaip as pats losiau tik trial wow ir man nepatiko, gal delto kad as ji isbandziau kai geimui buvo sukake gal kokie 5i metai ar kazkas tokio ir jis man pasirode tikrai pasenes. Todel ir norejau suzinoti kokios nuomones apie si geima, tik tiek… Bet paskutiniu metu cia privise labai daug jautroliu…
didysisZZ, tai kad ir pats pakankamai jautrus Bent jau as nematau ka tu cia galejai izeisti/izeidei Siaip jei patiko mass effect ir nori gero sp/co-op zaidimo tai gali drasiai megint sw
Ok, dekui.
tai nesuprantu kaip cia zaisti ji reikia? SP yra bet jis MP?
Nu MMO cia, bet zaidziant daznai atrodo, kad sp. Ne del to, kad vienas lakstai, bet del SP zaidimams budingo istorijos gilumo Bioware labai sekmingai sukerge SP ir MMO gerasias savybes i viena
CTU, nu ne mane gi rape’ina tankai 64 zmoniu map’e
Nera nei vienos “gerosios” MMO savybes (apsistokim ties grupiniu zaidimu ir endgame(skaitom kaip raids, more raids and even more raids)) - tvirtas SP su MMO uzuomazgom. Iseis trecias Diablo ir bus pamirstas
Ok tada dar turiu klausima: kiek kainuoja ji zaisti?
~150lt, bet paskaityk cia:[biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/739301.201.39.21267260-=(1 321849705#msg-21267260](http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/739301.201.39.21267260-=(1321849705#msg-21267260)
Aciu, supratau kad net neverta ziureti. Suinvestuoti tiek pinigu nezinant ar patiks yra absurdiska. Palauksiu puse metus, gal trialais atsiras.