SWTOR: PvP DPS
Na greitai traukit savo recordus Alderaane man rodos 300k esu padares arba netoli to. Huttball’e ~470k. AoEstar’e 3 kartus virs 500k. Aisku, liaudis neapsivilkus ir kai tik 2 dpseriai, tai ir trypciojom aplink pirmas duris
Hm, kai dedat zaidimo fotke su rezultatais ar siaip zaidimas jei koks nepopuliarus, malonekit paaiskinima ideti, i ka cia atkreipti demesi ar del ko akis gadintis reiketu spitrijant i mikroskopinius bereiksmius pasaliniams zmonems skaiciukus.
Atsikėlęs penktadienio rytą jau tikėjausi kiek kitokios foto…
normaliai dmg sakyčiau bet į akis iškart krenta healeris kuris padarė virš 500K Heal o už tai tik 5 medaliai
pries iseidamas i darba komentavau, bet tikriausiai pamirsau issaugot as huttballe ~300k padarau, void stare net nezinau, niekad demesio neatkreipiau
Miegojau pietų, foto vis ta pati.
Muziqaz: Man atrodo, kad nuotraukos pavadinimas daugiau nei aiskus Alvis: Mes jam MVP sudavem 4 ar 5.
Uukrul, as rimtai. Zaidziate vos keli sita zaidima cia, bet fotkeje esanti info visai mistika tiems kas nezaidzia. Gerbkit kitus, ir siektiek placiau i ka ziureti ir kaip reaguoti i tai ka ziurime. Plius, a vdrug kas susidomes tuo zaidimu, del to, kad paaiskinot kokie skaiciukai ka reiskia ir ar gerai, kad tu skaiciuku ten tiek