SWTOR: PvP Champion set

SWTOR: PvP Champion set

Not really, ten dar kruva BM daliu. Ir Battlemaster lightsaberis (kas svarbiausia Cha cha) P.S. tie 250KB max dydis tai uzknisa :confused:

man dar nuo armoro progresiju video sitie salmai labai patiko Šypsena reikes gal ir man vakare pasirodyt kaip mako aprengiau Cha cha

Hot bare tik 9 skilai matosi. Ar ju daugiau apskritai nera, ar paprasciausiai nenaudojami?

yra kiti tabai tiek apačioj tiek šonuose. Man tik klausimas kodėl 2 priskirtas ne chain lightning? Cha chaGal yra būdas kažkaip parodyti visą savo charą? Šypsena

Uukrul, i 250kb laisvai telpa geros kokybes 1080p foto Mirkt[biteplius.lt/lt/2club.club_file_view/898150.201-=(202402402 4](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_file_view/898150.201-=(2024024024)irfanview su riot Mirkt

Gonis: Jo, mlia, atrodau kaip voodoo shamanas ish Papua Gvinejos LiūdnasSpyglis: 2 hotbarai apacioj ir dar 2 sonuos. Bet aisku naudoju tik apatinius pagrinde. PvE isiverciu su ~5-6 abilkem, PvP prisideda dar bent 5. Ir cia jeigu neskaiciuot laikinu buffu. Alvis: Kokius nuo pradziu turejau, tokius ir susidejau (ir ipratau). Plius shock naudingas - dabaigt arba interruptint ka nors. Kaip suprast parodyt visa savo chara? Skotas: As kaip tik su irfanview ir karpiau. Na bet vistiek 250KB siais laikais…

parodyt, ale wow armory…

A, tipo visa smota? Ner ten ko rodyt Cha cha Full Champion + 6 dalys BM. Nors siaip jo, nes ten mixas - setas 3+2 (healer+dps), modintas (bet reikes keist, nes surge nerfina Liūdnas), kelios kitos dalys (pvz. offhandas, impantai) yra ass-ass-in (ir galvoju seta paimt ass-ass-inu, nes jis geresnis).