Sviezios -savo
Mano mamos kaime tokį patiekalą vadina pumačka.
Pumacka tai be mesos tada ir tarkuotos!, o cia spirgai yr ir bulbos sviezios cielos virtos ** mesusifokusavo su telefu
fui kakaja gadost šviežias bulbas reikia su sviestu valgyt storai tepant ir kandant
sviezios bulbos su spirgiais skanu, tik ne tokio dydzio skvarkes turetu but, su sviestu irgi gerai
su spirgais valgęs pora syk tik, buvo gerai, bet bulbikės buvo tokios mažiukės mažiukės, o ir spirgai tikri kaimiški vakar pasėmiau lavkėj baltupių šviežių bulbų 0,9 pinigo už kg, sudyto svieto, kepyro, blt pritinau tiek, kad paskum tik kriuksėt beliko iš laimės ryte pusryčių dar nereikėjo
Ka jus dzukai piz*** suprantat
Be avokadu
tai cia tiesiog virtos bulves su spirgiais? Neteko net girdeti apie toki patiekala, bet butuidomu paragaut
man tai cia viskas laabai
jovalas…
Kefyro truksta
kefyro jo, ir koikes porai trejetai valandu nes as tai invalidas po tokio maisto.
tai jo,minimum 3val kaip kiti eina art po tokiu pietu tai bbi zino
su skrandziais bedu turit iskart dirbt eit negerai, pagulet beje irgi, reiktu koki pusvalandi siaip pasedet
mano skrandis kaip girnos skrandis nestreikuotu nuo to maisto,tiesiog pradeda vilkt ant miego…mieliau mano organizmas virskina mesa su darzovem