Sveiki kaip manote ar zmogui su negalia yra sunku susirasti darba be tevu pagalbos

Sveiki kaip manote ar zmogui su negalia yra sunku susirasti darba be tevu pagalbos

Sveiki kaip manote ar zmogui su negalia yra sunku susirasti darba be tevu pagalbos. Kaip jus manote butu idomu padiskutuoti.

Manau, kad sunku ir su tevu pagalba. I kai kurias istaigas butu labai sudetinga patekti (jei negalia fizine). Pas mus dar ne koks zmoniu poziurys i zmones vezimelyje. Be to, kai nera palaikymo is visuomes, turbut ir paciam kazka pakeisti yra sunku. Kai pagalvoji koks skirtumas ar jis neigalus ar ne, juk daug svarbiau ar jis sugebetu atlikti tas pareigas ar ne. Vienu zodziu musu visuomene dar nera ipratusi matyti neigalius zmones tarp visu.

Zinoma, tai ne privalumas, bet ir ne toks didelis trukumas, kaip manoma… Labas

Sveiki, Viskas yra neigaliam zmogui imanoma, taip pat ir darba gauti, tik neigaliesiems reik sioje, dar negalutinai issprususioj Lietuvoj, daugiau pastangu ideti nei sveikam(turiu omeny, jog sunkiau itikinti sveikuosius,kad darbo jega lygi).Nezinau kokio darbo ieskai, reiktu pirma specialybe igyti, o be to siaip ar taip darbo birza turi neigalu zmogu idarbinti ir darbdaviui skirti iki 4000 lt, o darbdavys isipareigoja tave laikytis 3m., geriau, kad pats susirastum darbdavi, taibutu lengviu ir greiciau, ir, aisku, su darbo birza kovoti, nes jie tai tempia guma,tai vel… sekmes