Svaros menuo baiges..

Svaros menuo baiges…

nelabai įžiūriu kas ten parašyta (apie tą trečia mažą piešinuką kalbu)… na, o kad rytfaniai liko matosi…

gal visgi reikėtų savo choreo sugalvot, o ne kopijuot nuo boysų…

aha, simpsonus nukopijavo nuo boysu JuokiasiTom4s,rytas-ultras.lt/wp-content/uploads/wppa/2117.jpg

neapsišik tik…

ezzy atsakas sakyciau padorus, o kopijavimas - tai jo imho net nera. Tom4s atsakas i gwb baneri su bartu, nesiruosiu vel veltis i diskusijas siuo klausimu, nes tuo metu savo nuomone buvau isreiskes. o kas parasyta nzn Angelas

…o rytfaniai liko Nustebęs

ezzy, kaip boysai ketvirtadieni per pertrauka ar kaip tu gyvenime? Juokiasi

įsidemėk asile visiems laikams aš ne boysas, ir man neįdomu ką jus ten su jais darėt per pertrauką… po mačo kažkur visas drąsumas jūsų dingęs buvo… kažin kodėl…

super duper chuliganas Aivaras Boičiukas Šypsena

vajeee, tu žinai mano vardą, kaip zjbs tau…

gangsta oi54.tinypic.com/10ifg2v.jpg

Kažkaip rytfaniai užsiciklinę su tuo “švaros mėnesiu”. Kaip prieš ~3 metus Šiauliuose, taip ir dabar. Gal jau kažką naujo galima būtų sugalvot? Beabejo, neplagijuojant kitų.

Aivaras Boiciukas add as friend Gerai

Pirma, iš tolo atrodo, kad rytfaniai save šiukšlėm vadina. Antra, nukopijuota nuo buvusio choreo. Trečia, pagrindinė rytfanių komandos skanduotė yra su keiksmažodžiu, o jie čia už keiksmus rūšiuoja Cha chaŽodžiu, epic fail.

Cha cha šiukšlės tai čia tik vienos - laikraštis, seniai pasakyta - makalatūra neteršti aikštelės Juokiasi

bet ant kiek bukuciai - “cia tau uz keiksmus” ir patys ZK velgi parase Juokiasiedit: matau kaipprasminga dar geriau isaiskino Gerai SELFpliucha zodziu eiline rytfaniuksciu Juokiasi