Suveikė :)


Suveikė :slight_smile:

tipo reklama suveike, ir pradejo daugiu situ gumu pirkt Nekaltas Nekaltas Nekaltas

nors pats naudoju suos masalus, bet pvz man toks s marketingas veikia priesingai… foto sena, viskas sukrauta i kruva su pavadinimais ir ziurekit visi… pirkit nes kimba ant jo sprindinukai eseriukai Šypsena)

man atrodo visi jau atsikando.kas per fruktas Kanda

violentes neinskaitau rodmenu Žliumbiao fruktas gi tas, katras susijes su tivi laida, kuri be reklamos Juokiasi

Tep. Vadinasi sekmingai eseriu zuklei viskas turi buti Varivas: dezute, spiningas, pirstines, triusikai, kojines, ranksluosctis, batai, peilis, stalas, baldu komplektas, masina, skalbianke, inkaras, valtis, irklai, variklis, prozektorius, degtukai, valas… PRADEDATE UZKNISTI TAMSTA SU REKLAMA.

Kondomą pamiršai įrašyt Mirkt Juokiasi .A nebus čia reins’ų reklamistų draugs Juokiasi

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Šypsena bl nesuprantu , butu idejas , prasidetu klausymu kruvos , zmogus ideda su pilna info ir bl blogai Liūdnas , klavu debi… O kad gumos ir firma gera cia px. nes raso reinsu fanai Cha cha

Cia kas kaip mato , as tai matau eseriukus kelis nabagelius, eilinis reikalas. Paskui Pirstines kazkokios, kazkoks kotelis, gumine kirmele , dezute kazkokia , zodziu nieko nematau neeilinio ar trofejinio, ar isvis del ko cia butu verta i foruma det.

raudonmedzio nepastebejai Juokiasi

graži fotkė Gerai Gerai Gerai

Juokiasi Gerai

matau eserius pagautus su sietka, ir jie dar sietkoj… ir varivas reklama Šypsena

Nu jo Šypsena o as matau pagautus eserius ir jie bus paleisti , aisku geriau kad butu numesti ant zoles su bambaliu sone Cha cha

kainas adekvacias pasidarykit savo puslapyje ir nereiks reklamos Juokiasi