Sušiukai

Sušiukai

Prie įvairių perkelkit, per klaidą prie šedevrų įdėjau Cha chapatiekalai.blogspot.com/2008/07/suiukai.html

mėgstu suši Niam niam

ne per klaidą, ne per klaidą Geraikas viduj? o jau radau. sveikinu sukūrus blogą Gėlė

niam;>

as ju nemegstu,man vien tik paziurejus i sita vaizda jau bloga pasidaro Veee

O aš labai labai noriu, bet dar neragavau Nekaltas Blyn, restorane nepigu, o namuose - ne tas.

zbite, ačiū Laimingas

Cougar , pabandyk Gan Bei, kainos labai įvairios, galima ir ne taip brangiai ten juo paskanauti <;

skanu

As irgi neragavau, bet kazkaip ir netraukia, nematau nei vieno ingridiento, kuri megciau labai Cha cha Geriau nueit i kiniecius, ten bent jau tikrai skanu bus Niam niam o del susiu, tai nzn, net mano drauge kuri visokias egzotikas megsta nerealiai, apie susi sake: " nu… kaip… gal ir niekooo… Nekaltas " Cha cha

Jėėė, sutarėm su draugu eit restoranan valgyt suši, kad man vienam nebūtų liūdna. O paskui bandysim gamint savarankiškai.

Nemėgstu.

Suši. Niam niam

Ooo, valgiau šiandien suši. Nepigiai gavosi, bet labai skanu. Dabar darysim suši vakarėlį Cha cha

Skanumelis Niam niam. Bet man baisoka butu gaminti su zalia lasisa, nes neisivaizduoju, kur gauti pirmo sviezumo. Nesinori apsinuodyti…

Čia namie sūdyta lašiša Šypsena