Susirupino

Susirupino

Apkabinimas kokia caca Juokiasi

Pacios nuotraukos kokybe nelabai kokia, nes “fotikas” ne is rimtuju. Tiksliau net ne fotikas o su filmavimo kamera fotografuota. Tai taip…

kiti del to sau galvos nesuka,ir tu nesuk Cha cha cia berniukas ar mergaite ?

Man atrodo, kad berniukas Apkabinimas

labai cute Girtas

pagal dnr, cia dukrele Mirkt

Šypsena dukrele Elenele, as suku galva. Nesu rimta fotografe, bet matau skirtuma. Seniau fotografavau su Zenitu, dabar jau kuris laikas uzmetus savo sena gera aparata. Pamastau, kad reiktu nusispirkt kazka rimtesnio, bet vis nepasiriztu paskirt tam pinigu. Tai ir fotkinu su bet kuo kas i rankas papuola

na,reikia taikyti taisykle apie univesalus-kas tinka viskam,netinka niekam.Telefonas turi atlikti telefono f-jas.Video kamera-kameros,o fotikas-fotiko.Reik isigyt fotika tiesiog Taipnes vaikiukas gi niekad vel mazas nebus,tai reik turet kokybisku foto Apkabinimas kad jai liktu ir po 50m i ka pasiziuret

zinau Mirkt viska zinau. Apie tai kas tinka viskam - netinka niekam irgi zinau, kad laikas atgal nesisuka - savaime aisku, tik rimtas fotikas kainuoja “biski”. Tai kaip sakiau niekaip nepasiriztu. Yra dabar kitu reikalu. Nors turbut ju visada bus… Bet tada vel imu galvot, kad nesu as rimta fotografe, turbut ir nebusiu tai ar taip jau labai man reikia to profesionalaus aparato, o tuos pinigus tikrai rasiu kur isleist. Turbut reiks traukt savo Zenita, nusipirkt juostele ir vel pradet visur nesiotis Šypsena

tai dbr skaitmenini fotika ir uz 500lt galima nusipirkt Mirktnors zenitas-kas be ko Gerai tik kainuoja fotkes daryt Nežinau

Aš tai tarp skaitmeninio fotiko už 500 Lt ir kameros fotkinimo beveik nematau skirtumo. Jau geriau su Zenitu fotografuoti Mirkt

na kodel gi Šypsena turejau nikona (nepamenu pavadinimo),tai jis dbr apie 700lt kainuoja,bet fotkina siaip jau labai liuks

As mastau panasiai kaip Vall, kad jei pirkt skaitmenini fotika tai rimta ir ne uz 500 Lt. O tam man tikrai truksta pasiryzymo. Taip Drovus Zenito nuotraukos kainuoja, bet po maziau. Kiekviena karta juk nereikia didziules pinigu sumos tai ne taip ir jauciasi, o be to kai yra juostele tai kazkaip labiau pradedi mastyt ka fotkini, o ne bet ka aplink pleskini Šypsena O dar kai pagalvoju kad prie Zenito ir keletas objektyvu yra, tai… Ai dar vienas dalykas, kazkaip man popierines nuotraukos smagesnes uz skaitmenines. Ir ziuret jas smagiau ir deliot rusiuot. Gal as senamadiska, bet taip yra. Zinoma galima ir skaitmenines paverst popierinem, bet cia gaunasi tas pats kas su negatyvu nunesimu pakartotinai. Neprisiruosiu as tokiems dalykams.

Niam niamman popierines irgi daug mielesnes.Visada paciu geriausiu pasidarau popierines kopijas

Man irgi būdavo sukiai prisiruošti kol pasidarydavau popierinių, tai tik kas pusmetį iš karto po porą šimtų nuotraukų. Bet dabar radau tokį psl www.eurokos.lt tai ten nusiunčiu internetu ir po savitės nulekiu pasiimti nuotraukų Gerai ir kainos labai žemos. “Biški” pareklamavau Drovus netyčia

as www.fotofabrikas.lt naudojuos,jie ir ta pacia diena uzsakymus atlieka Mirkt

Vall ir Elenele, o kokios kainos “jusu” vietose? Drovus

eurokos 10x15 tik 0.49Lt MirktPigiau grybo Juokiasi

Šypsenanlb pamenu,berods 59ct Šypsena