sushi
pirmas blynas, šiek tiek “prisvilęs”. kitą kart daugiau įdaro dėsiu ir suksiu normaliau, nes dabar spiralė gavos
Atrodo neblogai, vasara as ant susi buvau pasinesusi, tai kas antra diena gaminau. Dabar kazko nebesinori, matyt atsivalgiau
mėgstu
Mano megstamiausi - sudyta lashisha + mangas.
neragaves
nemegstu ~
o. su mangu nedariau. man daugiausia patiko avokadas+snieginis_krabas (arba krevetės) + majonezas jėga. kitą kart bandysiu california daryt (URA maki), kur iš išorės ryžiai, lapas viduj.
Nesu ragavęs zbite, kiek kainuoja pasidaryt tokią lėkštę sushi?
kažkada labai mėgau…
Niam naim niam Tik aš nemoku gamint
Cougar, wasabi - arti 9Lt Soja - arti 8lt (imt brungesnę nei 2Lt pageidautina ) ryžiai - 10Lt (pirkau spechial sushi, ne galintos, nes girdėjau atsiliepimų, akd jie šūdas) sūdyta lašiša - 10Lt (aš dar turėjau rūkyto tuno, tai nerekomenduoju jo dėt neskanu) avokadas - 2lt snieginis krabas - apie 3Lt helmans javascript:ReviewFormSubmit() Išsaugotimajonezas (sako artimiausias japoniškam) - 4lt berods nori lapai - 10 berods litu vnž foto čia tiek gabaliukų iš 2 ritinėlių tai 2jų ritinėlių savikaina būtų ne daugiau 10lt. nu bet susipirkt tai buteliukais/pakeliais reikia, tai pradžiai daugokai gausis, bet užtai lieka kiteims kartams iki kaklo
Pora klausimu: Kam tas majonezas ir snieginis krabas - cia tos lazdeles ala snieginio krabo mesa ortaisomfing? Pabandyk lashisha+mocarela+paprika; lashisha+mango pikantiska; avokadas+lashisha+mocarela… Blin, uzsimaniau est
rechka, kai kuriems sushi į vidų deda majonezo (pvz URA maki, california tipui, su avokadais). taip kaip ir wasabi patepa. ir šiaip, prieš ruošdamasi gamybai ir skaitant internetines rašliavas, supratau vieną esminį dalyką - kokį š. bedėtum, bet jei susuksi į gerai paruoštus ryžius, vadinas tai bus sushi patiko snieginis krabas(krevetės ar vežių uodegėlės, vežiagyviai, vnž), avokadas ir majonezas (aišku vos vos, ir būtent helmans, kuris saldokas yra, ne kaip mūsų majonezai) snieginis krabas - jo, vici gaminys. panašus skonis su vežių uodegėlėm (sūryme pirkau) gavos. šiaip idėjų sushi gamybai: sushifoods.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&S tore_Code =sushifoodsco&Category_Code=ingredientsdelfi.lt/news/DELFI_for_women/food/article.php?id=1409 8438& albumID=14097532o va čia svarbi pamokėlė (apačioj rašliavos) KAIP teisingai paruošt ryžius : betapv.xz.lt/susi-naminiu-budu/389/+ verta paklaidžiot po youtube
visada norejau pasidaryt namie;>
asneragavau bet jau varysiu i jakata nes knieti lb
Prisipažinsiu, nemėgstu kiniečių virtuvės.