sushi


sushi

pirmas blynas, šiek tiek “prisvilęs”. kitą kart daugiau įdaro dėsiu ir suksiu normaliau, nes dabar spiralė gavos Špyga

Atrodo neblogai, vasara as ant susi buvau pasinesusi, tai kas antra diena gaminau. Dabar kazko nebesinori, matyt atsivalgiau Nekaltas

Niam niam Girtas

mėgstu Niam niam Gerai

Gerai Mano megstamiausi - sudyta lashisha + mangas. Niam niam

neragaves Drovus

nemegstu Ne~

o. su mangu nedariau. man daugiausia patiko avokadas+snieginis_krabas (arba krevetės) + majonezas jėga. kitą kart bandysiu california daryt (URA maki), kur iš išorės ryžiai, lapas viduj. Girtas

Nesu ragavęs Nekaltaszbite, kiek kainuoja pasidaryt tokią lėkštę sushi?

kažkada labai mėgau…

Niam naim niam Niam niamTik aš nemoku gamint Nežinau

Cougar, wasabi - arti 9Lt Soja - arti 8lt (imt brungesnę nei 2Lt pageidautina Cha cha ) ryžiai - 10Lt (pirkau spechial sushi, ne galintos, nes girdėjau atsiliepimų, akd jie šūdas) sūdyta lašiša - 10Lt (aš dar turėjau rūkyto tuno, tai nerekomenduoju jo dėt Drovus neskanu) avokadas - 2lt snieginis krabas - apie 3Lt helmans javascript:ReviewFormSubmit() Išsaugotimajonezas (sako artimiausias japoniškam) - 4lt berods nori lapai - 10 berods litu vnž foto čia tiek gabaliukų iš 2 ritinėlių Mirkt tai 2jų ritinėlių savikaina būtų ne daugiau 10lt. nu bet susipirkt tai buteliukais/pakeliais reikia, tai pradžiai daugokai gausis, bet užtai lieka kiteims kartams iki kaklo Mirkt

Pora klausimu: Kam tas majonezas Baisus ir snieginis krabas - cia tos lazdeles ala snieginio krabo mesa ortaisomfing? Pabandyk lashisha+mocarela+paprika; lashisha+mango Gerai pikantiska; avokadas+lashisha+mocarela… Blin, uzsimaniau est Juokiasi

rechka, kai kuriems sushi į vidų deda majonezo (pvz URA maki, california tipui, su avokadais). taip kaip ir wasabi patepa. ir šiaip, prieš ruošdamasi gamybai ir skaitant internetines rašliavas, supratau vieną esminį dalyką - kokį š. bedėtum, bet jei susuksi į gerai paruoštus ryžius, vadinas tai bus sushi Cha chapatiko snieginis krabas(krevetės ar vežių uodegėlės, vežiagyviai, vnž), avokadas ir majonezas (aišku vos vos, ir būtent helmans, kuris saldokas yra, ne kaip mūsų majonezai) snieginis krabas - jo, vici gaminys. panašus skonis su vežių uodegėlėm (sūryme pirkau) gavos. šiaip idėjų sushi gamybai: sushifoods.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&S tore_Code =sushifoodsco&Category_Code=ingredientsdelfi.lt/news/DELFI_for_women/food/article.php?id=1409 8438& albumID=14097532o va čia svarbi pamokėlė (apačioj rašliavos) KAIP teisingai paruošt ryžius : betapv.xz.lt/susi-naminiu-budu/389/+ verta paklaidžiot po youtube Mirkt

visada norejau pasidaryt namie;>

asneragavau bet jau varysiu i jakata nes knieti lb Girtas Šypsena

Gerai Niam niam

Myliu

Prisipažinsiu, nemėgstu kiniečių virtuvės.