Surizikuot?


Surizikuot?

Reikia pjuklo paskersavimui,darbo nedaug,geros daug kainuoja,yra tokiu Mecc skelbimuose,kas per paukstis?sakau gal surizikuot nusipirkt zinau kad kinu bet gal kas turit patirties,gal laikys

Pas mane tokis ebay.de/itm/like/261356936468?clk_rvr_id=568815988661&mt_id =637&crlp=1_260601&fitem=261356936468&linkin_id=8070785&kw=%7Bquery%7D &crdt=0&sortbid=11 pirmus 3 metus buvo intensyviai naudojamas ir jokiu nusiskundimu, dabar retkarciais pakuriu, problemu jokiu.

Pagal viska jos panašios, vienos daugiau pajėgia nupjauti, kitos lazeriuką turi (kuris retai kada būna naudojamas). O šiaip žiūrėk , kad kreipiančiosios vamzdžius gerai laikytų ir neklibėtų, kad dirbant varikliui ugnys nuo inkaro neitų, kad angliukai nesmirdėtų. Paprastai nebuna atsarginių angliukų, o pasidaryti ne kiekvienas sugeba. Žiurėk ar pavyksta liniuotę (staliuką) pozicionuoti ten kur nori, tai yra ne ant padalų žymių.

Mecc yra ekonomas. Šitas modelis su kreipiančiosiom, kas gerai kai pjaustai platesnes lentas ar kampu. Lazeriukas yra didelis privalumas, niekada be jo nedirbu, nors nzn kaip pas pigesnius, kaip Timbuktu sako kad retai naudojamas, gal paklaida didelė pas juos yra. Branco pjūklas nevaikšto, t.y. siauresnius ruošinius pjauna.

Irgi per akciją papirkau panašų WoodStar pjūklą kaip pas Branko, berods 180 piginų atidaviau, garantijos 2 metus davė, tfu tfu tfu dar veikia ir be problemų. Kai reikia atsipjaut brūselį žiauriai patogu. Šiaip didelis minusas kad “nevaikšto”, 90 laipsnių kampu berods max 12cm pločio lentą pjauna. Bet tie “vaikštantys” jau visai kitoj kainų kategorijoj… UžsispyręsP.s. lazeriukas pievas rodo, bandžiau reguliuot, ale vistiek… nebent reikia pripratimo. Vat brangesni būna su apšvietimu, tai ten didesnis geris nei lazeriukas Cha cha