Sunys ar kates?

Sunys ar kates?

Kas labiau prie sirdies sunys ar kates? ir kodel? o gal nei tas nei anas?

man pvz labiau sunys, nes jie istikimi, nuosirdus ir neklastingi kaip kates…

sunys Šypsena jei bent nesidrasko…

tikra tiesa, tikra tiesa, Proxy Mirkt

ai ir tie ir tie patinkaŠypsena taciau auginu kateŠypsena ir visai jin nesidrasko Cha cha siaip reik nagus karpyt Liežuvis

ir shunys, ir kates Šypsena
kates labai meilus padareliai, labai savarankishki, uzhtat ash juos myliu. priesh shunis buvau anksciau nusistachiusi, bet tik kol savojo neturejau Šypsena dabar manau kad shunys Gerai

mazi kaciukai mrrrrrrr Cha cha lipsnus, meilus, parodo, kad tu jam baisiai reikalinga Kietas

kates ar sunys?hm…niu visgi renkuosi kates nes pati jas laikau nuo nzn kuriu laiku ir seip tai labai mieli,pukuoti,miauksiantys padariukaiŠypsenao ypac mazi kaciukai…fantastika!!!tiesiog fainulkos!Šypsena

Tikrai nesamone, kad kates klastingos!!! Kershtingi ir tie, ir tie… Ish savo patirties zhinau… O shiaip tai nedrischiau ishskirti nei vienu… visi labai faini Gerai

Kaciukai Mirkt kaj jie mazi Cha cha

suniukai,katems as nepatinku

Shunys, jie papraschiausiai labiau prisirishe prie zmoniu ir su jais idomiauMirkt
Chia tik mano nuomoneŠypsena

Kai maži fainulkos ir tie ir tie, bet visgi prie širdiesŠirdis arčiau šunys

man tai ner jau didelio skirtumo tik kad sunis i lauka reik daznai vedziot!Mirkt

Ash laaabai laaabai myliu katytes… nors jos ir draskosi kartais, bet shunys kandzhiojasi… Mirkt

6-7 kates laimi Cha cha

O tu ko tox ishsishiepes, gi pats shunym prijauchiantis… Cha chaCha chaCha cha

Shunys!!! Šypsena Aš nekaltas Širdis

MirktNiu, i ka padarei, dabar lygiosios…Cha chaCha chaCha cha

Niu gerai… Gerai… KATES!!! Mirkt Aš nekaltas Širdis Cha cha Cha cha Cha cha (Cia specialiai tau, kad kates reitinguose butu aukshtesnej pozicijoj…Mirkt )