sukuosena

sukuosena

na sakyciau babulka super atrodo, sukuosena liuks lupos irgi sakyciau suderintos su suknele Juokiasi pankuojanti bobulka Cha cha Juokiasi

KRŪTA babytė Juokiasi

neseip babyte,Karaliene cia Cha cha

jo super karaliene Elizabeta. PUNK NOT DEAD!!!

Vau! Kvankt?

Nors truputį pagarbos Karalienei. Kvankt?

kiekvienas savaip gerbia, o už ledi Di ignoravimą ir sąmokslą - neturiu už ką gerbt Mirkt

Sąmokslo teorijos?

joa uz Di mazai pagarbos…

Eco, negi nieko nežinai? čia ir vaikui aišku, akd buvo suorganizuotas sąmokslas. negi nepameni, kas dėjosi 1998 metų spaudoje? pasivartyk archyvus. O ta žymi monarchė nesugebėjo net nušliaužti prie vartų ir tik po savaitės ar daugiau iškišo snukį. kvinei elizabėtei reikėjo pasirinkti diplomatiškesnę taktiką. gerbt neturiu už ką.

westwood style Cha cha

Ji turi savo diplomatus, kurie jai pataria ką ir kur…galbūt, ta taktika tikrai buvo netinkama. Bet visdėlto ši karalienė garsi filantropė ir tikrai nėra tokia bloga, kokią ją piešiate.

1. nepiešiu. 2. tai mano subjektyvi nuomonė. 3. man svarbiausia bet kurioje situacijoje - ŽMOGIŠKUMAS.
  1. Taip, netieisingai išsireiškiau- pateikiate. 2. Savaime aišku Nekaltas3. Neviskas pasauly tik balta ar juoda, nevisada galime daryti tą, ką norime daryti.

p.s. aš apie [elementarų] žmogiškumą, o ne apie neįmanomus dalykus ar kokius norus bei įgeidžius.

Cha cha Gerai

klaikus montažas.

Juokiasi