Sukuosena (2007)

Sukuosena (2007)

2007 m. Cavalli ilgu plauku sukuosena. Dazymas Vau! Pati uzsimaniau Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

Hm…Įdomu… ŠypsenaBet ar čia taip tik atrodo, kad ta kasa kreivai kažkaip supinta… Nekaltas

gal ir kreivokai, bet Nekaltas ai, vistiek man grazu Cha cha

Dabar dar susimąsčiau… Cha chaO čia tikrai padažyti plaukai? Nekaltas Gal tik pridėtas šviesių plaukų šūsnis… Šypsena

jei cia is tikruju dazyta, idomu, kaip atrodytu palaidi plaukai…

Mai> Net jei ir pridetas, ziurisi visai neblogai Cha chaNereida> Itariu palaidi atrodytu nelabai…Galai nuvaryti sviesiai, o virsus tamsesnis, nebent ten dar pakarpyta kazkaip krutai Cha cha

manau, kad čia pripinti tie šviesūs plaukai Šypsena)

kazkaip man irgi yra itarimas, kad tie sviesus tai ipinti. beje, esu macius kazkur, kad butent apatiniai plaukai padazyti kita splava. pvz visi sviesus, o apatiniai tamsiai rudi. tai supynus kazkas panasaus butu, o ir palaidi visai nieko;]

Nereida> Apacioj tamsus plaukai pries pora trejeta metu ant bangos buvo Nekaltas

Visx būtų labai gražu,tik auskarai vaizdą gadin Veee

Sviesus plaukai tikrai ipinti. Pas mane namie siuo metu yra grimere, tai paklausiau. man tai cia nieko grazaus Nekaltas O palaidi manau atrodytu kaip nuauge Šypsena

a man taip tos spalvos nelb ir kai supintos taip… idomu kaip shitas modelis palaidais plaukais atrodytu>?>;]]

Kažkokie netikri.

Labai grazu Šypsena

gražu