sugedo parktronik

sugedo parktronik

kas kaune tvarko tokius dalykus? Kava

kas butent sugedo? pas mane priekiniai dacikai irgi grybauja kartais, bet itariu, kad nuo dregmes, nes su kompu viskas gerai (galiniai puikiai veikia). siaip vezhk pas elektrikus rimtesnius, nes sudarankiai kokie garaziniai padarys tik dar blogiau, nes, vargu, ar jie isvis zinos nuo ko pradet taisyt.

Gedimas toks: imeti atbuline pavara-istisai pypsi, nors nera jokios kliuties. Kas tada kaune ne sudarankiai elektrikai?

pasiziurek dacikas atrodo kaip apsilydes, plasmases atsokia, tam dacikui hana, pasikeisk ir vsio, o jai visi atrodo kaip new ,tai reik ieskoti kuris knisa prota, pas mane viens va taip buvo tai patrankius svelniai pradedavo veikti, o paskui as ji dejau new ir pasibaige viskas.

Zeimenos g. "autoguna". tik juos rekomenduoju visam Kaune, mano bolida ten tvarke jau n kartu, greitai, uz protinga kaina ir gerai, tik vienintelis bet - kartais eile ilgoka. o siaip pabandyk atjunginet po 1 dacika ir ziuret kuris grybauja, jei su visais tas pats, tai ne juose bus beda, o kazkur kitur. gali but del tos pacios dregmes luzhta spinduliai ir tt ir tt.

tarkim pas originalią BMW sistemą,tai atjungus nors vieną daviklį,parktronikas ima pastoviai pypti vos įjungus atbulinę pavarą,škias atjunginėjimo metodu tokios sistemos nepatikrinsi.

audinej lygiai tas pats, man pasiseke ,kad dacikas buvo toks vaizdas kaip apsilydes, ji pakeiciau ir ir Gerai beto 1dacikas kainavo 70 euru.

Pas mane audi a6. Ar tau irgi taip buvo kaip man, kad imetus atbula istisai pypsi? kur pirkai ta dacika? ir ar ardyt nereikia po buferiu, kad tuos kontaktus paziuret?

pas mane ir A6 2003m nieko ardyti nereikia, stipriau paspaudus pirstu jis pats iskrenta, mintis buvo nusi.piz.dy.ti Cha cha bet po menesio neradau ne vienos audi su ta sistema, tai pirkau new pas audi-vw main dyleri. jo istisai pypsedavo, bet ne taip kaip yprastai tyliau ir daznai vienodai ar yra kliutis ar ne.

ech, nu pacinka man zmones su tokiom mintim Piktas. Gaila pas mani i darba nebuvai uzsokes, tokios dvi stovejo. Be be be

na matai, 70 euru vistik nemazai kaip uz davikli, o plius ir nezinau kur dirbiCha cha pasakyk kita syki uzsuksiuTaip

Pasirodo pacukai ir su A6 važinėja Baisus. Dusint tokius, per kiaušinius, per kiaušinius.Užsispyręs

Pasirodo pacukai ir su A6 važinėja Baisus. Dusint tokius, per kiaušinius, per kiaušinius.Užsispyręs

[/quote]

ziurek ,kad tau paciam nuo tu pacuku netektu savo kiausiniu paskanautMirkt

Juokiasi

ziurek ,kad tau paciam nuo tu pacuku netektu savo kiausiniu paskanautMirkt

[/quote]

nejuokink ir mes nesijuoksim Mirkt