Studying English filology

Studying English filology

Ne tu sakei. Aš čia jau ir anksčiau pasireiškiau, tada tu kažką parašei, tada aš paaiškinau savo žodžius… Nu žodžiu, yra ir daugiau asmenų, čia diskutuojančių Cha cha O išnaudoja tai visur. Čia jau ne kalbos patirties reikia turėt, o apskritai bendravimo su darbdaviais patirties.

Nu matai, Vilnium pasaulis neapsiriboja Mirkt Taip, reikia versti evangelijas iš gotų į lietuvių. Čia KHF.

[quote]o del vaziavimu i Briuseli tai nejuokinkit Cha cha tipo baigi ir pirdini ten… jaja Cha cha in your dreams. pazintys pazintys pazintys ir patirtis.
mokytoju firmoje dirbi - mazai moka ir isnaudoja)cia as apie EF irgi kalbu Cha cha ), vertimu biuruose - tas pats. bet tai nera kaip jus sakot vien kalbos mokejimas. tai jos tyrinejimas. gali dirbti kad ir mokslininku, sudarinet corpusa pvz. gali ir univere likt ir destyt po MA. taigi nereikia cia lia lia. nera cia ubagiska profesija, bet ir nera prestizine.
end of my rant.

[/quote]

Kas čia sakė, kad baigi ir pirdini? Viskas įmanoma. Sakau, reikia darbo įdėt, ant lėkštutės negausi visko. O jeigu tau užtenka mokytojų ‘firmoje’ dirbt, tai valio. Aišku, lengviausias kelias, bet kartu ir geras pasiteisinimas, kad va, su anglų tik mokytoju būt. Ne tik mokytoju, yra tų galimybių.