Stronghold Kingdoms

Stronghold Kingdoms

Mano tvirtove Cha cha Juokinga ir chaotiska, bet vakar (beveik) atsilaikiau pries 75 valstieciu armija ir 15 lankininku Cha chaIssiresearchinau jau akmenines sienas, bet jos labai brangios, tad teks kol kas tokioj buklej pagyvent Cha cha

oho tvortove Cha cha panasiau i tvarto aptvara su tuoaletu antrame aukste Cha cha

O tai kur fermos/kepyklos ir kiti pastatai?

beveik atsilaikei? tai cia poto beveik atsilaikymo ir liko tokia liekana Cha chao jei rimtai, tai matau duoda viska statyti is pagrindu. o kaip ten su nolaiferiais? ar yra kokiu, kur turi milziniskas tvirtoves?

Beveik, nes 5 islikusieji priesininkai vsivien prasiskverbe Liūdnas Musio metu visko (kol kas) nesugriauna, padaro tik skyle sienoj Cha chaMiestas kitoj vietoj ir musyje nedalyvaja Šypsena

Va kaip miestas t.y. kaimas atrodo Cha chaimg823.imageshack.us/img823/2058/11646951.jpg

"Also, under no instance should anyone be posting images related to the alpha on any forum/site OTHER than the Alpha Forums; where they should be attached and NOT linked from external sites. The policy from previous Alphas stands where Firefly do not wish any images/videos to be externally linked; no matter how secure that might be."fireflyworlds.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=271 &func=view&id=9048&catid=42 Cha cha

Na va kam papostinai? Dabar koks nors kerstaujantis kretinas gales iskust mane Juokiasi

aš irgi postinau kažkada Cha cha viskas čia gerai jau kokį mėnesį lošiu šitą geimą, į dieną po 1-2 kartus prisiloginu patikrint kaip kaimas gyvena ir ar pilies dar niekas nenugriovė… tiesa, biški solidžiau mano tvirtovė atrodo Cha cha akmeninės sienos ir Great tower’iai

as dar tik savaite losiu tai ner ko noret Cha cha Siaip buciau nedares tokiu nesamoniu, bet kad pradejo puldinet visokie suskiai su 5-10 kaimieciu Blogai Tai teko imtis priemoniu. Siap daug klaidu esu padares Šypsena

o tave AI puldinėja, ar kiti žaidėjai? Dėl kalidų tai jo, aš irgi daug pridariau, ypač research’indamas Blogai

palauksiu normalios versijos ir…reiks gerai pagalvot, ką žaist - šitą ar herousus Šypsena nes čia irgi linksmas geimas nusimato, o abiejų ko gero nepavešiu. Bet palauksiu, jūsų, žaidžiančių, vėlesnių įspūdžių, kad neužsiraut kaip ant ultimos

Skyphaz, butent Cha cha As irgi ant researchu uzsiroviau Cha cha Viskas dabar taip nesuderinta Ufff Greiciau ta beta prasidetu, bet iki jos kaip suprantu dar geras laiko gabalas. Kas puldineja tai bbz, bet pastoviai, bent karta i diena…

Keefa, prie ko cia tie heroes? Jie gi isvis laiko nereikalauja Cha cha

o tai tipo kai bus beta tai viskas vėl nuo nulio?

Tai aisku Šypsena

Škotai, nes nekenčiu dviejų strategijų vienu metu žaist - maišytis pradeda Cha cha o šiaip tai jo, tu teisus - herousams toks myzeris laiko reikalingas, kad gėda nežaist tiesiog Cha cha