Street Dance su Jazz elementais mUzic 4 fashion shows

Street Dance su Jazz elementais mUzic 4 fashion shows

Chia muzika, pagal kuria daznai shokama siuolaikiniai shokiai. Tixlaus stiliaus pavadinimo nezinou, bet su Jazz elementais & ish street dance serijos. Galboot kas domisi, arba zhino, kur bootu galima rasti tokios muzikos? =] boociau labai dekinga ;]

tikrai nzhn kr rast, bet jazz su street elements GeraiMyliuLiežuvis

Hm na tixliau tai yra muzika, darzniausiai leidziama demosntruojant drabuzius ant podiumo =)) dabar turboot aiskiau =) visdelto bootu labai ydomu suzinoti kur galima rasti tokios muzikos =)))

gal kas neteechia ? =)))))

Jazz zodis- man nesirisa, niekuo nesigaus Mirkt

U mean, music 4 fashion shows?

Jo, greiciausiai geresnio apibudinimo nezinou dar Šypsena

tai shiaip te buna kompiliacijos yraviriu atlikeu.pamegink soulseek’e yvesti “fashion”, gal ishmes koki rinkini ala’fashion show,nzn
o shiaip ziurek,ieshkok "fashion tv"album,u.manau,tai yr tai ko tu ieshkai

hm be shansu . . . =) arba wa uzuomena, nezinau kieno, bet Would u go to the bed with me? manau daukam girdeta, tai chia panasaus stiliaus. Gal bootu ymanoma ji kaip nors yvardinti? Šypsena

pirma galvojau,gal acid jazz… bet nea

Na stai ka radou:
“Us3 pradeda ‘live’ instrumentus maišyti su sample’ais, jazz’as susimaišo su hip-hop’u, vėliau ‘įkelia koją’ į house (St.Germain) bei d’n’b (Photek, Ohm Guru, Wax Doctor) muziką, prasideda masinis klasikinių jazz track’ų remix’avimas ir t.t. ir pan. Tai vadintume JAZZ evoliucija - JAZZ’as pradeda skverbtis beveik į visus aplink esamus stilius ir evoliucionuoti. Ir dabar galima pasakyti, kad būtent pati evoliucijos pradžia - kada JAZZ pradėjo skverbtis i funky, soul, disco, groove muzikos stilius - būtent tai galima vadinti ACID JAZZ atsiradimu.”

taigi beveik pataikei =))) o rasti radau sita vienintele grupe grojancia tokia muzika, kitos nevertos demesio, bent jau man taip atrodo Mirkt

Tai gi pagal mane chia jazz-hiphop or jazz-rap Mirkt

Stai ka teko rasti apie US3 :
US3
An Ordinary Day In An Unusual Place (Capitol)

"Nuo ryškiausių jazzo vilčių 1994-ais iki absoliučios nežinomybės 2001-ais. US3 patyrė tikrai nemažai. Susikūrę prieš dešimt metų, po trejų jie privertė pasaulio šokių sales (ir gerokai vėliau Lietuvos šokėjus) linguoti pagal ‘Cantaloop (Flip Fantasia)’ jazzhopo ritmą.

Dabar jau akivaizdu, kad tai buvo pirmas ir paskutinis didelis US3 darbas. Jų puikus albumas ‘Hand On The Torch’ surado fanus, tačiau po to sekęs klampokas ‘52nd And Broadway’ pasimetė nukainotų albumų lentynoje.

Nauji laikai, naujos muzikinės mados (tiksliau, jų nebuvimas) ir didžiulis juodukų muzikos pagyvėjimas - negali būti geresnės akimirkos triuškinančiam sugrįžimui. Ir nors ‘An Ordinary…’ vietomis bando tai padaryti, mes nepykstame. Tai tik mielas, lengvas modernaus jazzo šiupinys.

Jo pradžia labai gasdinanti: tiesiog sintetinės muzikos staklės, seniausia ‘Magix Muzik Maker’ versija. Bet tai tik intro ir toliau US3 versis per galvą, bet įtikins, kad jazzas ir gatvė yra du vienas kitą papildantys dalykai.

Nuostabiai ritmingos, moterišku soulu rėkiančios ‘Get Out’ ir ‘Pay Attention’, naujas džiaugsmas šokiuose ‘U Can`t Hold Me Down’ ir US3 filosofijos koncentratas ‘Shady People’ kalba tik apie vieną dalyką.

Apie neapsakomą malonumą klausytis geros muzikos. Muzikos neišmatuotos pardavimais, milijonu atsiliepimų ir tūkstančių intervių.

Tai - muzika tau ir tavo vakarėliui" -----from ore.lt