strategija
gal gali parekomenduot koki stratega? pabandziau dabar RA3 tai siaubas kazkoks. kosmosas visiskas senasis RA2 daug geriau ir be visu tu 3d marazmu. taip pat kaip ir bent jau man AOEII geriau uz III kokiu dar panasiu strategiju yra ?
Rise of nations, toks aoe tipo
Rise of Nations serija, C&C serija (Tiberian Sun, Generals…), Age of Mythology , Starcraft 2, Warcraft 3, Warhammer 40k, Company of Heroes (WWII).
Civ4 - man geriausia strategija.
nelosiau beveik RA3 , bet šitas screenshotas ir realus žaidimas spėju nesueina?
Sueina. Cia is zaidimo screenas.
man asmeniskai RA3 tai grybu karas sugadno EA zaidima ir viskas. grafika grybauja, istorijos linija irgi nugybavo…
Jo man sita dalis irgi nepatiko, mepai kazkokie lievi buvo. LAbai jie sitoj dali i laivus susikoncentrave buvo…
Mano bendramintis autorius Pabandyk C&C Generals, kas dar …, tiesa pasakius, net nezinau , gal net nera tokiu strategu, kad buciau prisirises, na man patiko Blitzkrieg ir Blitzkrieg II , kadangi patinka WWII taktika tai kartais pazaidziu Hearts of Iron II, dabar isejo naujas Arsenal of Democracy - tas pats HOI2 tik ant steroidu , nes HOI3 nevelka kompas Jo, tiesa, Company of Heroes mano prioritetas, bet jo nevelka kompas irgi , beto, neseniai isejo modas, kur rusu puse idiegta, nezinau, nebandziau, bet atrodo viliojanciai Civ4 tai visai kita subklase Del Ron, na … neblogas, bet vistiek, tos dvasios neber, AI biski bukas, unitus irgi, kepi kaip babushka is nemencines sestadieniais beliasus kalvarkese, vos speji , per tinkla RON visai neblogas, Age of Mythology tai patiko visai
siaip dar pabandyt galima wold in conflict tik kad kaip ir kiekvbienam zaidime - pries kompa atsibosta zaist bet siaip labai neblogas darbas
nu betkuriuo atveju laukiam nuajo C&C ir ziuresim kas jiem pavyko si karta…
Supreme Commander - Forged Alliance kovo 19d iseina Supreme Commander 2
Turbūt dar ir ilgai nieko geresnio už world in conflict nebus. Galėtų antrą dalį sukurt
Jo, world in Conflict tai kazkas nerealaus, ir kazkas gan naujo buvo
Aš vis dar pabandau jį įsijungt, bet labai mažai servų belikę