Stintos

Aš ką tik nusiėmiau - Jachtklubas.Žmonių milijonas. Po vieną kitą pagauna, labai silpnai. Mano net 12 vnt. Šypsena Cha cha Rytoj vėl bandysime. p.s.vietinių mentalitetas:-matau 1 metrą laisvą tarp vyro ir žmonos pasislinkite, man čia reikia užmesti 2 meškeres. Privažiuoja čia visokių.Pavargęs Na tipo visi atvykėliai neturi teisės žvejoti, ten kur visada vietinis žvejoja. Ir nesvarbu, kad už 10 metrų dar yra vietos. Kvankt?Špyga

Sadyvra sėdi jaxtmlube, po truputi pagauna sakė, krantinės jau tuščios, prie naujos ka sutikau tai iki 10št…

o krantinej ka ramu,ar gal siek tiek eina pagaut ,ar visai nekimba ???

Taip

Taip jau antra vakara bent iš laiveliu kilogramais.Mirkt aš apie 6 kg ši vakar sugraibiau tai kaip ir galiu sezona uždarytCha cha stynta smulkoka, valčiū l.daug.

kliovas prasidejo temoj ramu Cha cha

uz 8 evrus geriau šašlyko suvalgytJuokiasi

Viskas ten buvo normaliaGerai, visi linksmi patenkinti ir beveik visur eilės buvo. Žmoniu gal 5 kart daugiau nei vasara. Styntu keptu kaina beveik kaip visad Palangoj 8€ su garnyru. Gatvėj aišku brangiau. Juk už vietos mokesti kuris siekė net 500€ reik kažkaip atidirbtCha cha

kol bus durniu kas perka,tai ir po petaka pardavines,vienu zodziu,galima kilograma kiaulienos ant poros stintu išmainytJuokiasi

https://www.lrytas.lt/verslas/mano-pinigai/2022/02/13/news/stintu-sven
teje-palangoje-kainos-baugino-lankytojus-viena-zuvis-atsiejo-1-5-euro-
22369144

1.5 evriko Cha cha

Vat nepamatėm tos reklamosUžsispyręs teks visus metus laukt kol paragausim kinietiškai jei gabriuks neuždraus Cha cha

Neturit fantazijos, ponas, neįvertinat tautiečių finansinio pajėgumo!Cha cha Buvo po 1eur/štuka, bet už tiek kažkokios susmukusios, be to riebaluose virtos tai tautiečiai jas pirko savo šuniukams. 5 vnt/ 8eur buvo kai kuriose kabakėliuose išsinešimui, atsisėdus prie staliuko 5vnt/9eur, arba 6vnt/10eur. Normaliai keptos ne riebaluose ėjo į trasą po 1vnt/2eur, o rekordą mačiau “stinta kinietiškai” - 1vnt/5eur!!!!!!!!!Apakęs

Vakar ant pietu nuvariau i malkas, vietu ant krantines nebuvo, trauke po viena kita. Kadangi tikslas buvo pabandyt stynta ant pludines pagaudyt tai pradejau burti su pravodke. Kol sviesu buvo tai 25 sugraibiau, dydis labai geras, gal tik viena ar dvi smulkesnes. Sutemus burtai baigesi, nes nebuvau tam ir pasiruoses labai Cha cha Bet ir nuo krantines pradejo zmones begt. Nuejau paziuret kas vyksta- tai kas sistemas painiojo, kas suvynioje po lemTpa laike , kas vyniojo namo , nes … du buksyrai laike priesais prispaude dideli krovinini laiva ir visa srove i krantine vare Cha cha

Antradienį patikrinsiu ar kimbaMirkt

Palangoj per varžybas nei vienos styntos nepagavoUžsispyręs bet pardavime buvo po 13€ kg, smiltynėj dabar visur po truputi traukia, bet po3 žibintais gausiausiai. Pora kg vienas buvo sugaudes. Gal jau atsirišNežinau

Reik gyvent KlaipėdojJuokiasi ir nereiks pirkt, pasėdėjau 3 valandikes ir 35 evrikus sutaupiauCha cha

oligarchaiCha chaKietas

kas jas bliamba gali uz tokia kaina pirktLabas

Vilniuje Benediktu turguje 1 kg stintų 17,99 Eur

[/quote]

Iš laikraščio Klaipėda:

“Kosmines aukštumas stintų kainos pasiekė 2017 m. Tuomet Kūčių vakarą J.Basanavičiaus gatvėje Palangoje žvejai poilsiautojams stintų siūlė net už 23 eurus.” Vau!

kaune silainiu turguje 11evriku kilasŠypsena

Vilniuje Benediktu turguje 1 kg stintų 17,99 Eur