Aš patį buvau užmatęs, dar pagalvojau, kad labai jau į Sadyvra panašusTamsu buvo…
[/quote]
Bet tai jūs kaip anglų gentelmenes - kol nepriėjo ir nepristatė, tai slabo nueit kelis metrus ir paklausti mandagiai: Ar Tamsta kartais nebūsite Arvydas iš Bangos
[/quote]
kad jaxtklube nakti šviesiau negu diena dabar… ale tiek gert kad net akiū vyzdžiai po trejom devetkėm pasineria teisingai vietiniaibir daro kad vietu neužleidžia invazinems latrams
Aš patį buvau užmatęs, dar pagalvojau, kad labai jau į Sadyvra panašusTamsu buvo…
[/quote]
Bet tai jūs kaip anglų gentelmenes - kol nepriėjo ir nepristatė, tai slabo nueit kelis metrus ir paklausti mandagiai: Ar Tamsta kartais nebūsite Arvydas iš Bangos
Ką tik nusiėmėm.Visą dieną po truputi kibo. Geriausiai sukibo 13-14 val. Nuo 15:30 iki 19val rimo ir nurimo- 2 stintos. Viso šiandien surinkau 54 vnt. Pas kolegą truputi mažiau. Kas džiugino tai geras gabaritas. Visą dieną pralijo. Rytoj dar ryte pabandysiu.
As ir sia nakt buvau jaxtose, vietiniai tai tikrai neleidzia salia prisest cia uzimtos vietos. Pries 24val beveik visi nusieme ir vietu padaugejo. Tai nukakau po truputi iki beveik pat galo. Vieksmo normaliai buvo. Apie 5kg iki 3val buvo ir kas daugiau surinko. Bet reik daug dirbti.
Tai gal jusu tas mielas suo?
Mes su Ricardu (buvusiu generaliniu) panasiai per viduri sedejom, 24 val nusiemem. Pas mane 29 vnt, pas Ricka 23 vnt. Pavarem