stilingiausios Rusijoje

stilingiausios Rusijoje

Visu pirma reiktu tureti omenyj,kad skiriasi rusu poziuris i stiliu.Vakarietiskai jie nesirengia,tiesa sakant nelabai turi galimybiu.Drabuziu siuvimo pramone jeigu ir buvo,tai per vamzdi isejo.Tiesa apie 2000-uosius aptikau dzinsus parduotuveje(tai buvo JAV) ‘made in Russia’.Stilius jau buvo isejes is mados ,tokie platus kaip buvo nesiojami 90-uju pradzioje.Medziaga storas ,nevirintas dzynsas (raw denim) kokiu 16 unciju kv.jardas.Nemaziau.Jokiu leiblu,pagrazinimu - pliki,funkcionalus dzynsai $10.Nusipirkau.Taip graziai ,zydrai devejosi.Tik gaila ,kad greitai Juokiasio budamas 2010m Rusijoje jau nieko panasaus nemaciau.Is rusiskos manufakturos tebuvo vatinukai,karininku buslatai ir modernus,suvarstomi kerzokai.Visa kita - made in Pakistan arba Turkey.T.y. ruses rengiasi daugiau pacios siudamos. Beje,kaip susdure mano ir zmonos skoniai: Kai atvykau pas ja i Urala ji man padovanojo megzta kepurike nes savo US Army uz $8 2-gubos vilnos buvau pametes.Uzsidedu ir virsunele a la Buratinas tempiu uz galvugalio,kad nukarusi butu.Ji pamate ir krasciukus uzlenke ,kad virsunele butu prigludusi prie kaukuoles. Nenoredamas jos zeisti sukandes dantis nesiojau.Nes taip nesiojama Rusijoje,o as ten ir buvau.Vos kirtome ES sienas - iskart savaip atstaciau.I zmonos protestus atsakiau - pagal tave bus Rusijoje,o cia jau pagal mane Juokiasi Ji kiek pagalvojusi sutiko. Na o tai ka matote - ne modeliai,o vidutinio amziaus ruses.Mano poziuriu sukneles pasiutos kiek atsainiai.Ir tas stilius a la antika kazkaip ne vietoje.Neatatinka musu gyvenimo budo.Gal ten pas juos kitaip.Nez. PS.Siaip desinine tai matosi,kad gal ir neapsirijusi,bet tingine - sube leksta kaip stalas.Cia bendra rusams yda,genetika gera,bet anksti pasensta - nesportuoja.Nors zmogus puikios sportines formos gali buti ir 20-30-40 ir net 70 metu.

Pikul ne ruse, bet ukrainiete. bet cia aisku tas pats. Lattrai, dekui uz idomias mintis. beje kaip tau pavyksta taip pigiai viska nusipirkt. neisivaizduoju kur raw denim dabar pigiai gauti.

UK. £5 uz jarda.Ir ne fuflo.Kaip skarda GeraiPS.Ukrainietes grazesnes.Juo labiau geda Pikul Juokiasi

nx man jardas? as kelniu noriu Šypsenair gal gali is naujo ivertint nuotrauka nes dabar jau zinai kas joje.

Jasaitis ne Rusijoje gyvena?

Ukrainietė, rusė, lietuvė ar dar kas - tas pats, visi mes žmonės

Pest,gera apetita turi JuokiasiRaw denim medziagos kelnytes dabar ne kiekvienam zasinui ipirkt.JAV jas gali gauti uz $20-40,Lee,Levis Strauss 501,Wrangler Rodeo,Carhartt.UK vietiniu jurgeliu meistreliu pagaminti nuo £15 ir tokia snargline medziaga,kaip popierius.Importas is JAV £40-60. Lietuvoj as isvis nemaciau raw denim kelniu.Per siaura rinka,o budulius tenkina ‘varionkes’. Del nuotraukos vertinimo…as del to ir padejau skersa ant LT,kad nesilaikau lietuvisku manieru MirktPS.Man zmonike zadejo pasiuti kelnes is raw denim.Pavydek Be be be

Net silpna pasidarė.

5 svarainiai jardas, tai kokio pusantro jardo uzteks kelnem pasiut (nezinau kiek ten tiksliai jardas palyginus su metru), tai 7.5 svarainiai. Lietuvoje pas paprasta siuveja uz 50-60-70Lt kelnes pasisiusi. Taigi turesi raw denim kelnes uz 100Lt siutas specialiai tau ŠypsenaCia kaip as daryciau jei gauciau nebrungiai raw denim.

beje kodel jus ta raw denim visi taip vertinat, paskaites pvz cia en.wikipedia.org/wiki/Denim tai daugiau jo trukumu nei privalumu (o privalumas turbut vienas ivardintas ir tas panasus stiliaus kaip vinilo ploksteliu privalumas, kad jos turi siela Cha cha )

ir dar - kadangi raw denim kelnes pagaminti yra vienu procesu maziau nei standartinius dzinsus tai kodel jos yra brangesnes ir “ne kiekvienam zasinui iperkamos”? Nekaltas

teip, privalumas vienas - sick fades.skidknee.net/superfuture/fh3001/dec/02.jpg

jau Lattras kai sulanksto tai padek Dieve Baisusapsimeti kad viska puikiai zinai ane? rusyne pries kiek metu buvai? kalbi apie 2000. nemanai kad per 12 m ten viskas ziauriai pasikeite? aisku nekalbu apie eilinius zmogelius. bet teigti kad " Vakarietiskai jie nesirengia,tiesa sakant nelabai turi galimybiu" totalus briedas.

“Lietuvoje pas paprasta siuveja uz 50-60-70Lt kelnes pasisiusi.” Klausimas, ar paprastas siuvėjas siūs džinsus ir ar turės su kuo siūti tokią medžiagą.

klausykit, yra aibe siuvyklu, kurios siuva tiek ta paty Burbery, tiek Daniel Hechter. o ju medizagos patikekit afigienos kokybes. tai vat tose siuvyklose ta pacia medziaga kartais padruoda Mirkt tereikia zinoti kur ir pas ka kreiptis. o tada ir gali pasisiut gera drabuzy is geros kokybiskos medziagos Laimingasble jus tik tai ir zinot kur ka pirkt, o pamirstat visus kitus budus Labas

N.-Era,sunkius klausimus uzduodi JuokiasiI pasamone.Tavo nuoruodoj beje parasyta kodel - devisi naturaliai.Nezinau,yra kazkas tokio…O skalbtu dzynsu nemegau nuo pat pradziu,kai jie tik atsirado kazkur 80-uju pradzioj.Gamybos procesas raw denim aisku pigesnis,bet kaina siuo atveju lemia ne tai,o apyvartos dydis ir subjektyvus veiksnys - pirkejo pasirengimas moketi brangiau. Lietuvoje…na as po didziojo kipezo 1994 kazkur buvau aptikes raw denim parduotuvej Kaune.Nusipirkau, ilgai ieskojau siuvejo.Zinai kur radau? MirktSiuveju profkeje Cha chaUzejau,o ten gamybos pamoka.Sakau pasiukyte dzynsini kostiumeli.Turi buti va tokio ir tokio fasono.Meistre:'Na ka ,mergelkos,pasiusime bicui kelnes?'Vienzo ten kaimo mergiotes iolikines taip pasiuvo,kad svarkeli saugau iki siol.Sedevras GeraiPest:as seimos zmogus ir del ispudzio graziajai zmonijos pusei ieciu nebelauzau,turiu pasirinkes jau.Bet kai zmona atvyks i UK tures marias laiko pradzioj - pasius.Na ant Lietuvos,jeigu suvedi galus ten i rankas gauni kazkur 2kilolitus - gali taip ir padaryti.Nes tie kelnysai ant LT parduodami tik grindims plauti.

Sieghe,na apie ka su tavim sneketi? Tu gi skaityti nemoki… Pas bosa sveciai,bek kava ruosti inete nesedejusi.

kur tu Sieghe matai, zioply??? Juokiasio dar rasai kad kiti skaityt nemoka Juokiasi ****ec ****ec ASSas atsirado Juokiasi

ta jaunesni tuoki nebluoga