State of decay
Nieko visai toks žaidimas. Kaip dabar madoj zombie survival Tik single player. Rankioji resursus, žudai zombius ir augini savo chebrą. Grafika graži, sukasi puikiai. Cryengine.
Jasper Kyd. Reikia prachekint. Ai jau yra watchliste. Komentarai dvejopi. Gal ir stos į eilę po Dead Island Riptide ir Dead Rising 2OTR. Savotiškas day z sp su botais. Gal ir gerai.
Nu jo toks stipriai supaprastintas dayz. Tik be bugų, daugiau content ir čia viskas bent jau kol kas veikia Aišku map mažesnis kokį 100 kartų Bet linksma visai pasitaškyt. Brrr dead island nekenčiu, taip ir nepabaigiau aš jo, per sunkus, miriau gal 5 kartus vienoj vietoj ir užkniso cackintis.
Dead Island man irgi toks ne prie širdies buvo. Sukandęs dantis žaidžiau. Nervindavo kad zombiai vis “atgimdavo” jei toliau nubėgęs gryždavai. O daugiau nieko panašaus stiliaus nebandžiau. Šitas tikriausiai irgi wišliste sėdi. Bet pokolkas pinigėlių nesinori leisti.
Šitam irgi zombiai greit atsigauna. Bet jie po vieną-tris nepavojingi ir tavęs neužmuša iš 2 smūgių kaip dead island, kur užpuola 5 iš visų pusių ir neįmanoma apsigint, padarai tris mostus su ginklu ir padūsti, žodžiu per dead island neįmanoma apsigint, jei keli užpuola beliek bėgt. Tai užkniso ten lakstyt nuo jų.Prasivalai bl kelią iki tikslo, tada bėgi atgal, užsirauni ant atgijusių zombių ir visas darbas ir sugaištas laikas per niek nueina.
pereitas sitas kartu su papildymu, toks niekko visai sakyciau
sukasi puikiai? aš kai atsisiunčiau tai man ultra lagai and low grafikos i5 6gb ddr3 geforce 640gt
Ant ultra puikiai sukasi. Kitą kartą, kai žaisiu dar galėsiu ir fps pažiūrėt kiek. Šiaip iš tokio laptopo nėr ko norėt. Nors ant low pagal mane turėtų eit normaliai.
Aš šiaip nedaug perėjęs dar labai. Kaip persikelt į kitą vietą su savo chebra? Ar čia pagal story tiktai eina ar galima įsikurt kokiam nori name?
pagal sotry tame rajone I bet kuri nama po to galesi ilysti…UncleIstvan, pas mane ant tokio pat laptopo irgi tik ant low ejo normaliai…nors irgi maciau ta video, bet ten pieva kazkokia, nzn kaip jis taip paleido…
na lauksim optimizacijos. gal padės. nes su kitais žaidimais problemų neturiu. net world of tanks gerai eina
pritariu kad sitas tikrai kabinantis, ir kas idomu kad laikas eina zaidime, net kai jis isjungtas
Jo čia įdomus tosk dalykas visai. Tik mane užknisa, kad visada įsijungus jį būna naktis. Kodėl bbs žino…