per dcc siuskit- pilna source’u. arba per bitorrent
be to ten ta alpha 2002 metu STALKER versija
NeznaikaTT rašė:
deFacto rašė:
Ignaz rašė:
Ot bliamba kokie visi gozeliai Ar jau taip pavydas ima, kad dar vienas zmogus tures alpha versija Fe…Ir man reikia alpha versijos, bet bbz is kur gaut Ieskojau demo versiju svetainese, bet lyg nera ten
[dF]
emuleje pasiieshkok ash butent ten radau
kaip su juo naudotis???
Ignaz rašė:
NeznaikaTT rašė:
deFacto rašė:
Ignaz rašė:
Ot bliamba kokie visi gozeliai Ar jau taip pavydas ima, kad dar vienas zmogus tures alpha versija Fe…Ir man reikia alpha versijos, bet bbz is kur gaut Ieskojau demo versiju svetainese, bet lyg nera ten
[dF]
emuleje pasiieshkok ash butent ten radau
kaip su juo naudotis???
paieskoj ivedi stalker ir siunti
ple neprisijungia visai…
Killerbee rašė:
Anek_Dot rašė:
Nihuja jie neskubina. jis jau 3ia karta atidetas pirma jo ishleidimo data buvo 2003 11 18.Yra gandai kad atides iki 2005 metu vasaros.
Gandai gandais, o jei atides tai atides, 2005 metu vasara, net jei ir jos nelauksi, vistiek ateis.
Anek_Dot rašė:
Gandai gandais, o jei atides tai atides, 2005 metu vasara, net jei ir jos nelauksi, vistiek ateis.
Filosofas
Na tai ka, vyruciai… Geimas nukeliamas iki 2005 rudens. As buvau teisus, geimplejaus taip ir nesugebejo normalaus padaryt. Seip tai as dziaugiuosi, geriau jau iki galo geima padaro.
http://www.thq.com/Games/GamesListingA_Z.asp
Jei kas nezino THQ yra leidejai. Aisku dar visko gali buti, bet sis variantas visai tiketinas.
zhe ka radau
NeznaikaTT rašė:
zhe ka radau
Jo, bet geimas nukeltas dar 10 metu.
Killerbee rašė:
NeznaikaTT rašė:
zhe ka radauJo, bet geimas nukeltas dar 10 metu.
killa chia tau ====> tai nieko tokio ash kantrus… tik va websaitu reklameriai uzhpisa
NeznaikaTT rašė:
lViRuZ0l rašė:
KB8 rašė:
Gal kas žiūrėjot vakar per Discovery Channel ‘Disaster at Chernobyl’ ? Dokumentinis, pusiau vaidybinis filmas, kaip viskas vyko 1 h. iki sprogimo (beje sprogo 01.23 h.). Šiaip gaila, bet visi dialogai buvo rusiški, tai nelabai ką supratau. Bet iš tiek kiek kalbėjo angloškai, tai ten aceit saugumo testas vykt turėjo. Kažkas negerai buvo, tai išjungė turbiną ir dėl to nebuvo kur dėtis ten kažkam, kas kyla į viršų, dėl to viskas super duper kilnotis pradėjo.
Dar kalbėjo vienas išlikęs gyvas darbuotojas. Rodė kaip jis vaikščioja jau po sprogusią elektrinę, porą pusgyvių sutinka, prieina patalpą kur reaktorius stovėjo ir pamato dangų su žvaigždėm…Nu vien žo - įspūdinga…
ash ziurejau tai tikrai super visus ivykius atkartojo. bent man su rusu kalba problemu nebuvo Idomu kaip tas ciuvas kur pasakojo ishgyveno??
sako vodka labai numusha radiacija tai mazdaug jei po sprogimo tu gertum likusi gyvenima ir pasakotum situs ivykius tai manau ishsivalytum
raudonas vynas saugo nuo radiacijos.degtine ne
NeznaikaTT rašė:
killa chia tau ====> tai nieko tokio ash kantrus… tik va websaitu reklameriai uzhpisa
Tai biski “uzgavau”? Dziugu.
Plastic_Jesus rašė:
NeznaikaTT rašė:
lViRuZ0l rašė:
KB8 rašė:
Gal kas žiūrėjot vakar per Discovery Channel ‘Disaster at Chernobyl’ ? Dokumentinis, pusiau vaidybinis filmas, kaip viskas vyko 1 h. iki sprogimo (beje sprogo 01.23 h.). Šiaip gaila, bet visi dialogai buvo rusiški, tai nelabai ką supratau. Bet iš tiek kiek kalbėjo angloškai, tai ten aceit saugumo testas vykt turėjo. Kažkas negerai buvo, tai išjungė turbiną ir dėl to nebuvo kur dėtis ten kažkam, kas kyla į viršų, dėl to viskas super duper kilnotis pradėjo.
Dar kalbėjo vienas išlikęs gyvas darbuotojas. Rodė kaip jis vaikščioja jau po sprogusią elektrinę, porą pusgyvių sutinka, prieina patalpą kur reaktorius stovėjo ir pamato dangų su žvaigždėm…Nu vien žo - įspūdinga…
ash ziurejau tai tikrai super visus ivykius atkartojo. bent man su rusu kalba problemu nebuvo Idomu kaip tas ciuvas kur pasakojo ishgyveno??
sako vodka labai numusha radiacija tai mazdaug jei po sprogimo tu gertum likusi gyvenima ir pasakotum situs ivykius tai manau ishsivalytum
nu tau geriau zinoti
Killerbee rašė:
NeznaikaTT rašė:
killa chia tau ====> tai nieko tokio ash kantrus… tik va websaitu reklameriai uzhpisaTai biski “uzgavau”? Dziugu.
killa chia tau -> nifiga tu manes neuzhgavai ash turejau omeny ta kuris sukure stalker saita lietuviskai
NeznaikaTT rašė:
killa chia tau -> nifiga tu manes neuzhgavai ash turejau omeny ta kuris sukure stalker saita lietuviskai
Nori pasakyt kad sirdele neapmire kai pamatei 2005 skaiciu mano poste?
NeznaikaTT rašė:
Plastic_Jesus rašė:
NeznaikaTT rašė:
lViRuZ0l rašė:
KB8 rašė:
nu tau geriau zinoti
kilus 3-am pasauliniui zinosi ko nusipirkt reik ,o su degtine tai ismirs visi
Killerbee rašė:
NeznaikaTT rašė:
killa chia tau -> nifiga tu manes neuzhgavai ash turejau omeny ta kuris sukure stalker saita lietuviskaiNori pasakyt kad sirdele neapmire kai pamatei 2005 skaiciu mano poste?
butent… nes kuo labiau gilinausi i foruma stalkerio tuo visdelto jis man pradejo maziau patikti, nes tiesa sakant prizadejo jie jau ten velniai zino ka…
Taip kad nelabai jo ir laukiu
KingPin rašė:
kolkas vienintelis websaitas apie stalkeri http://www.stalker.666.lt
Lietuvishkai
o maladec
Plastic_Jesus rašė:
NeznaikaTT rašė:
Plastic_Jesus rašė:
NeznaikaTT rašė:
lViRuZ0l rašė:
KB8 rašė:
nu tau geriau zinoti
kilus 3-am pasauliniui zinosi ko nusipirkt reik ,o su degtine tai ismirs visi
kilus WW3 ash antklode ant galvos ir link kapiniu… nes tai nebus toks karas koki mes isivaizduojam, Ciapajevo ir Kavalerijos laikai jau baigesi