Tai jau gal iseis jis pagaliau tikrai metu pradzioj? Anksciau akzkaip px ant jo buvo, ale dabar jauciu reiks isbandyt ji, dar neisejes bet jau tiek kalbeta apie ji
Tik vat nuojauta nekokia, kad nebutu tas pats kaip ir su gothic 3, grafika grafika grafika bugai bugai bugai…
Nors ir nesireiskiu daug apie si zaidima ir ypatingai nesidomiu, bet tenka pripazint, kad laukiu Idomu pavaiksciot po chernobili Be to, zombiai ir visokie mistiniai dalykai man patinka
o kaip kolega zadate pastebeti visokias anomalijas, kuriu zonoje bus pilna, vaziuodamas 80 km/h valanda greiciu ?
as tai zadu ne kitaip, kaip tik is leto ir pestute, pakampemis, patyliukais, patyxarinant, apsizvalgant per binokli visus zonos kampelius studijuoti …
plet, laukiu nesulaukiu 16 kovo…
be to cia ne mano pastebejimai o bandytoju as tiesiog skaiciau ir perduodu informacija…
na jus patys pagalvokit jei sautum i koki suni ar ka is dvieju suviu ir jis mirtu tai ot idomumaas
bet todel kurejai ir bando istaisyt viskas klaidas …
nors mano nuomone jie nespes visko istaisyt ,ciuju didziausius bugus istaisys o paskuj prasides pachai
Na as tai pries metus atrodo kai filmukus ziurinejau tai visur rase dx9 (ateis galimybes rode) bet velnia juos ten suprasi, va ir masinu atrodo atsisake… :\ Bent Belarusa paliktu, su juo juk 80km/h neispausi