STALKER: Call of Pripyat
Palauksiu kol normalus bus patch šitam žaidimui.
na nifiga as negaliu patekt i oazeratais aplink vaikstau.kame ten prikolas?
Ir ta užlinko? Neužkraudavo puslapio tai maniau, ten tik “laikiini” nesklandumai.
Dažnai ir koks baitukas dažnai “įsi’importuodavo”, tik neaišku ar jų tiekėjai dar gyvi…
Čia ta barzda tose pelkėse laive sedi(pirmas mapas) ar laboratorijoje? Dar maišausi.
Kažkaip nesinorėjo išparceliuoti artefaktų, nes CS tai ten vieną radai ir džiaukis…
SHOC jie iki tam tikro kiekio voliodavosi, o čia kaip suprantu tikrai auga anomalijose?
Dėl rusiškos versijos. Įdomu ar sulauksim apskritai. Akelote gi užlinko, nors gal ne ji viena importuodavo 1C ir kitų rusiškų leidėjų žaidimus. ProGames nieko neatrašė, o kai parduotuvėj paklausiau irgi nieko konkretaus negalėjo pasakyt. Jei žaidimus gauna iš Estijos ir dažniausiai tik EN. Tai matyt teks pirataut, jei niekas neveš pas mus.
suinstaliavau, praso serial, bet deja disko dezute pameciau gal i diskusiju foruma nuvestumet mane? pasiskaityneciau kame reikalas. beje, shitas stalkeris reikalauja win 7 delto, kad sis zaidimas tures dx11 bet kas juokingiausia clear sky pas mane papezejo, kad nesuportina win 7 anyway, jei kas mesteltu i pm nuoroda su diskusija, kaip paleisti zaidima, tai buciau dekings.
Nežinau, aš tai pirkau tą kur 2.63GB (dabar jau nepamenu) ir paskui reikia išsiarchyvinti pačiam su 7zip ar kaip jis ten… Išglaudinus užima 4,49 GB (4.822.983.540 bytes), SHOC ir SCS nereikia tam realyzui, bent jau to nemini…
na pagaidino biski mane sitas praso arba chernobilio seselio arba clear sky jau instaliuoto. pasiunciau rusiskai uz triju kalvu ir issitraukiau clear sky is kompo archyvu it is ON!!!
Kas turi 7 tam turi eiti be jokių problemų crackų/etc nesamonių. Bent taip jau teko skaityt.
Gal man palaukti pavasario
aaaa Laukiu laukiu.
berods, tipo neapazinti simboliai
bet va veliau bandysiu kita.